Babička z Kouzelné školky Libuška Havelková (†92): SYNOVI VYKOUZLILA VILU ZA MILIONY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babička z Kouzelné školky Libuška Havelková (†92): SYNOVI VYKOUZLILA VILU ZA MILIONY!

K přímořskému domku na Kanárském ostrově zpěvákovi »pomohla« jeho matka.
K přímořskému domku na Kanárském ostrově zpěvákovi »pomohla« jeho matka. (Pavel Machan, Marek Pátek, ara)

Stejně jako hitmaker Michal David (58), který si pořídil druhý domov na Tenerife, učinil i swingař Ondřej Havelka (64). K přímořskému domku na Kanárském ostrově Fuerteventura zpěvákovi »pomohla« jeho matka Libuše Havelková (†92) alias babička z Kouzelné školky.

Herečka zemřela před dvěma roky. Zanechala po sobě ale chalupu v Jizerských horách a překrásnou vilu v pražských Vysočanech, kde žila. Tu vlastnila ze dvou čtvrtin a zbytek byl psaný na obě její děti – syna Ondřeje a dceru Danielu. Chalupa už za života Kouzelné babičky patřila dceři, neboť se jí Ondřej dobrovolně vzdal. S rodinou – manželkou Alicí Kovácsovou (52) a jejich dětmi Hugem (10) a Rozálií (21) – si pořídil jinou venkovskou usedlost.


„Ondřej s Danielou už dávno mají v Praze svoje bydlení, kde jsou šťastní. V domě po mámě ani jeden bydlet nechtěl a pronajímat ho? To jsou samé starosti a investice, tak ho někdy loni v létě prodali,“ dozvěděl se deník Aha! od sousedky Havelkové. Pár milionů za nemovitost každý ze sourozenců dostal a Ondřej je hned investoval – koupil ve vesničce na Kanárských ostrovech dům u moře.


Nejvíc dní v roce na Fuerteventuře tráví manželka se synem Hugem, který tam začal navštěvovat španělskou školu. Odpočinout si čas od času k moři zalétne i dcera, herečka Rozálie, jež žije momentálně v Belgii, kde vystupuje v cirkuse. A pokud zrovna nemá Ondřej turné či jiné pracovní povinnosti, veškerý svůj volný čas tráví také na Kanárech, kde začal být šťastný především mezi starousedlíky. A v jedné přímořské euforii se tam teď Havelka náhodně potkal se Světlanou Nálepkovou (58), která na Kanárech trávila dovolenou. Herečka se s kolegou okamžitě vyfotografovala a snímek potom zveřejnila na svém Facebooku.

Ondřej Havelka po smrti mámy Libuše Havelkové: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
klara23_
20. 2. 2019 • 15:03

nějak mi uniká smysl, pořídit si domek na jednom místě a navíc u studeného moře...radši jednou do Vietnamu, příště na Kostariku nebo i stridat ostrovy ve stredomoří, atlantiku... Kanary prosim ale na týden a do terenu..... bez masovyho turismu. Mozna jeden jediny smysl me napada, doupě , kdy by se mohla kurv** paní A. chudak Havelka, privést si domu takovej vytahanej a spinavej matros ze sekače. To je jako nosit jetý fusekle a trencle po Gottovi..blee

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.