Rozhovor s Michalem Davidem: 20 let po smrti dcery (†9). LEUKEMIE JI ZABILA ZA 3 MĚSÍCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 22. května 2025

Svátek slaví Emil, zítra Vladimír

Rozhovor s Michalem Davidem: 20 let po smrti dcery (†9). LEUKEMIE JI ZABILA ZA 3 MĚSÍCE!

Tři jubilea přinese tento rok Michalu Davidovi (59). Dvě šťastná a jedno velmi smutné. V letošním roce oslaví hitmaker 40 let na hudební scéně a 14. července 60 let na světě. Přesně před dvaceti lety v lednu mu ale také na zákeřnou leukemii zemřela v devíti letech dcerka Míša.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

emalik.sal...@...
18. 02. 2020 12:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fortun
05. 01. 2020 05:21

kristinn
04. 01. 2020 17:19

fortun, nielen za slávu a peniaze sú ľudia trestaní. Nedávno som sa dozvedela, že ozaj obyčajní ľudia, ktorým sa narodil postihnutý, veľmi agresívny syn sa starali o neho roky rokúce, nechceli ho dať do ústavu. A keď zostarli, sami potrebujú pomoc, ho do toho ústavu umiestnili. Teraz sa trápia preto, lebo tam zabil spolu­býva­júce­ho..­.Neve­dia sa zasmiať, trápia sa, vyčítajú si, že možno ešte mohli a že by sa to nebolo stalo...Myslím, že toto je dielo satana...

-bello-
04. 01. 2020 14:41

Myslím, že ztráta dítěte je bolest ničím neměřitelná a každý z těch, co dítě ztratili se s tím vyrovnává po svém, aby vůbec přežili.Ani na vteřinu bych se neopovážila je za to hodnotit.
Jsem ráda, že zmínil J.Pomeje. Taky jsem ho měla ráda a ten hon na něj se mi nelíbil.
Nemám M.Davida ráda pro jeho podlejzání Gottovi, Ivaně a i jejich 2 holkám (taky už " umělkyním" ) , ale každý musí uznat, že jeho hity jsou pořád poslouchatelné a že rozpálit halu umí!Andreu Pomeje hodnotit neumím, české dýdžeje neznám, neposlouchám, ale proč by jí nedal vydělat, pokud podle něho umí !

majojo
04. 01. 2020 09:42

Nevadí mi, že tyhle týpky žerou, vadí mi, že mlaskaj. A klidně prodaj osobní tragédii, jen za tu titulní stránku.

macek220364
04. 01. 2020 07:31

a co počty, pisálci? (článek vs popisek pod fotkou)

fortun
04. 01. 2020 06:21

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.