Průtahy s propuštěním herečky z nemocnice: STRACH O ZDRAVÍ BOHDALOVÉ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Průtahy s propuštěním herečky z nemocnice: STRACH O ZDRAVÍ BOHDALOVÉ!

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Foto Profimedia.cz)

Zůstal stát jako opařený! To byla první reakce Michala Davida (59), když se mu donesla zpráva, že jeho kamarádka Jiřina Bohdalová (88) leží od neděle v nemocnici se střevními potížemi.

„Dozvěděl jsem se to asi před hodinou a musím říct, že mě to opravdu velmi zaskočilo,“ řekl deníku Aha! hitmaker. „Nevím, co se jí stalo, ale hned ji zavolám!“ rozhodl se David. A jak řekl, tak také učinil. Okamžitě vytočil její číslo, bohužel bezvýsledně! Herečka telefon nezvedala, zřejmě na tom stále není dobře. Oba si jsou velmi blízcí. Nelze se tudíž divit, že Bohdalová, která byla hospitalizovaná kvůli střevním potížím, mu nahnala strach. „Doufám, že bude Jiřinka v pořádku. A že spolu příští rok v létě oslavíme mou šedesátku!“ dodal David optimisticky.

Je to poprvé, co herečka tak výrazně marodí se zažíváním. Nedávno přiznala mírnou rozedmu plic a problémy s dýcháním měla i v roce 2016, kdy ji skolil těžký zánět průdušek. Před osmi lety prodělala operaci kolene a loni na jaře se ošklivě potloukla při pádu ze schodů ve svém pražském domě.

Perný rok

Na příští rok má hitmaker velkolepé pracovní plány. Nejen, že chystá velká vystoupení v rámci svých šedesátin, ale frmol už mu začíná od začátku ledna. Už 18. 1. se v pražské O2 areně odehraje koncert, na němž zazní nejslavnější hity z muzikálů Karla Svobody a Michala Davida. Vystoupí na něm např. Lucie Bílá (53), Josef Vojtek (54) či Marian Vojtko (46).

Co hitmaker prozradil před měsíci na Gotta?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.