Michal David (60) slavil ve stylu: Dort jako album života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michal David (60) slavil ve stylu: Dort jako album života

Michal David
Michal David (archiv M. Davida)

Colu, pijeme colu. Tak tahle písnička na narozeninové párty hitmakera Michala Davida rozhodně nehrála. Vždyť kulatá šedesátka, to už je pořádný důvod k oslavě! Král diskoték je navíc známým požitkářem, a tak hosté často přicházeli s lahvinkou kvalitního alkoholu. Našli se však i tací, kteří popustili uzdu fantazii a vytasili se s mnohem originálnějším dárkem…

To spíš zněl hit Nonstop, protože Michal žije vcelku nonstop. Nebo šlágr Pár přátel stačí mít? Kámošů bylo dost a uměli za to vzít… Pompézní zahradní párty uspořádal David přímo v den svých narozenin – 14. července. A dorazil na ni celý průřez českou smetánkou: politici, herci, zpěváci, ale také producenti a pochopitelně i rodina. Jako vůbec největší pařmenka se ovšem předvedla dáma, do které by to nikdo neřekl. „Jiřinka Bohdalová odešla až po půlnoci,“ svěřil se oslavenec. „Je neuvěřitelná, má energie na rozdávání.“ Ačkoli bylo toho dne velké horko a alkohol tekl proudem, nikdo se prý úplně nezřídil. Michal totiž sice od přátel dostal spoustu kvalitního pitiva, schoval si ho ale na horší časy. Aby taky ne. Vždyť nejdražší láhev koňaku, kterou přinesl producent František Janeček (75), mj. jeho bývalý kapelník, stála 190 tisíc korun!

Michal David: Doufám, že Karel Svoboda se na nás kouká zeshora

Video se připravuje ...

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 19.7.2020

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 7. 2020 • 10:49

Tak např. lehátko se mi líbí, ale Sagvan Tofi asi neví, že jeho rozložené hodinky jsou na DIY.
Bohdalová samozřejmě blábolem o 2 holčičkách na pohřbu Gotta ztratila u mě body a ještě víc jich ztratila trapnou omluvou, že měla horečku
Michal David je dobrý hitmaker, to se mu musí nechat.Kdyby tady chtěl někdo vytahovat Poupata, tak jen pozn. "Spartakiáda" , tolik po 1989 blbečky odsuzovaná,jakože bolševická estráda " je pastva pro oči a dokonce i pro bývalé Sokoly.Ovšem je pravda, že ti, kteří na to jednou za 4 roky (?) museli v tělocvičnách trénovat asi nadšení nebyli. Někteří ale mocí mermo na Strahov chtěli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.