Do třetice všeho dobrého? Absolonová po vyšetření plakala štěstím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Do třetice všeho dobrého? Absolonová po vyšetření plakala štěstím

Monika Absolonová
Monika Absolonová (falcon.cz, archiv)

Monika Absolonová  (43) se na sociální síti Instagram svěřila s informací, že nedávno navštívila lékaře. Po vyšetření zpěvačka plakala štěstím. Dočkají se snad její synové sourozence?

Po vyšetření zpěvačce vyhrkly slzy do očí. Nebylo to však z důvodu rozšíření rodiny, nýbrž z výsledků po vyšetření prsou. "Dnes mám krásný den. Stačí tak málo a člověk je přešťastný... Jsem po vyšetření prsou na mamografu a sonu a jsem naštěstí v pořádku. I když jsem měla od soboty úplně jiný pocit," napsala dle Sedmičky Absolonová.

Monika Absolonová - Tablet od srdce:

Video se připravuje ...

Zpěvačka na sociální síti promluvila i o svém strachu, který se v ní vytvořil právě kvůli vyšetření. "Ta úleva, že jsem zdravá, mi úplně zalila oči slzami. Přiznám se, že jsem měla strach. Strach, abych nebyla nemocná a aby ti moji pinďouři měli maminku, která tu pro ně je a hlavně bude," svěřila se Absolonová.

Absolonová také vyzvala své fanoušky, aby nebrali preventivní opatření na lehkou váhu a nechali se vyšetřit. "O svém vnitřním strachu člověk nikdy rád nemluví, natož veřejně. A tak vám jen chci říct... Dávejte na sebe pozor, nikdo jiný to za vás neudělá, a choďte na preventivní prohlídky," apeluje.

Monika Absolonová peče vánočky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.