Monika Absolonová prošla třetí proměnou: Je to síla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Absolonová prošla další změnou a je to síla! Do třetice všeho dobrého?

Ani takhle už Monika Absolonová nevypadá.
Ani takhle už Monika Absolonová nevypadá. (Foto Instagram)

Co předesílala, to také zrealizovala. Monika Absolonová (44) dopředu hlásila, že projde další radikální proměnou. Dokonce uvažovala o tom, že si nechá oholit hlavu jako zpěvačka Sinéad O´Connor. Našla odvahu?

„Řeším, jestli to ještě ostříháme. Vždycky jsem chtěla být jako Sinéad O'Connor. Já bych hrozně chtěla dohola. Kdy jindy než teď. Třeba budete poslední, kdo mě měl s vlasama na obraze," řekla Super.cz Absolonová před několika dny, která ještě dodala. „Je to možný. Šla bych do toho. Kdybych byla hubená, tak už jsem to udělala v říjnu. Teď jsem zjistila, že vlasy nepotřebuju. Na co?!" 

Zcela nová Monika Absolonová:

Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat. Jak to dopadlo? Skvěle, i když plešatou hlavu nakonec zpěvačka přece jen nemá. Nicméně tak krátký střih nikdy v minulosti určitě neměla. Zcela změnila i odstín vlasů. „Krásný pátek. Tak jsem si splnila sen. A teď už můžou růst. Jsem zvědavá, kam až vlasy porostou, než se zase zapne kultura. Doufám, že nebudu mít vlasy po pás,“ napsala pod své live foto na Faceboku. Za nás dobré, a co za vás?

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
13. 3. 2021 • 18:12

Tenhle účes tady už byl je to cca 14 dní, tak jaký jiný má?
Ano, sluší jí to, ale sama ví, že ta patka je peklo a bude stejně za ušima .Z ofin a patek skoro každej jednou vystřízliví.Zkouší jednou, dvarát, nechá dorůst a zkusí ještě jednou a pak už nikdy.Nejodpornější účest je ale podkova a taky ta padající mastná kadeř , kterou nosí blbka Šárka ( co si říká Sára ) Saudková , anebo umaštěná Čvančarová. A největší pecka, je když jim visí u pusy a ony ji odfukují
Absolonové a ještě Veronice Freimanové se smějí oči - všiml si někdo ?

fany22
13. 3. 2021 • 11:01

Sluší. Moc. Takhle krátké vlasy si může dovolit málokdo. Ale hlavně si Moniky vážím za to, jaký je člověk. Teď naposledy za její příspěvek a podporu při rekonstrukci kyslíkové stanice v nemocnici v Praze, kde zachraňují lidské životy. Je to prostě slušný a citlivý člověk, žena, která se plně postará o svou rodinu, uvaří a uklidí i dědovi, a vnímá, co se kolem ní děje, a nebije se jen za sebe. Jaký rozdíl proti některým atrapám, které si na cosi pořád jen hrají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.