Nešťastná Monika Absolonová! Tlustá jako obryně Stáňa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tak nešťastná snad Absolonová ještě nebyla! Tlustá jako obryně Stáňa?

Monika se necítí dobře.
Monika se necítí dobře. (Marek Pátek)

Navenek sice nešetří úsměvy, ve skutečnosti je se sebou ovšem velmi nespokojená. Monika Absolonová (44) přiznala, že se cítí jako obryně Stáňa a moc by si přála zhubnout. Kila navíc se kromě postavy podepisují i na její psychice a ze slov slavné zpěvačky je znát, že jí rozhodně není do zpěvu.

Každá žena se chce cítit dobře ve vlastním těle. Pokud tomu tak není, vznikají často velké psychické problémy, se kterými se bojuje hůř než s kily navíc. Monika Absolonová super.cz přiznala, že by si moc přála zhubnout, a to jak kvůli vzhledu, tak kvůli celkovému lepšímu pocitu ze sebe samotné.

„Nejím od sedmé večer. Váha se mi vždycky zlepší, tak o dvě tři kila, a pak to nějak pokazím a zase přiberu. Nic zásadního se nestalo… Jsem obryně Stáňa, mrzí mě to, ale asi už se to nezmění. Řeším, jestli se mám smířit s tím, že budu takhle veliká, nebo se budu snažit zmenšit do oblečení, které tady mám. Potěšilo by mě, kdybych zhubla deset kilo, za patnáct bych byla šťastná,“ přiznala zpěvačka.

Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...

Přišlo peklo

„Běhání mi vydrželo relativně dlouho. Ale nejsem typ člověka, který je schopen běhat sám, potřebuju k tomu sparing partnera. Ale ten je momentálně pryč, takže je to taky horší… Kromě běhání a starání se o kluky nic nedělám. Já jsem před covidem měla denně velký výdej energie, to teď není. Je to peklo,“ dodala Monika, která si před nedávnem radikálně zkrátila vlasy.

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
30. 3. 2021 • 15:58

No je těžká doba pro všechny lidé....ale Absolonová ví s prominutím prdlajs o životě obyčejných lidí, kdy nesmí překročit hranici 200kč na den aby přežili když zaplatí všechny platby na bydlení, tak je nezajímají hovadiny typu jak se Monika ostříhá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.