Absolonová o stavu syna po operaci: Slova plná strachu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Absolonová o stavu syna po operaci: Slova plná strachu!

Monika Absolonová v jednom ze svých videí o mateřství
Monika Absolonová v jednom ze svých videí o mateřství (Instagram)

Nepříjemný začátek školního roku prožila zpěvačka Monika Absolonová (43). Ta musela řešit zranění syna Matouška, o kterého měla, a stále má, obrovský strach. Jak to s ním vypadá? A proč si nemůže vydechnout ani po operaci?

„Nevím, jak jste začali nový školní rok. Táda dobře, ve školce byl nadšen jako vždycky, ale Matouškovi to úplně nevyšlo. Spadl doma přes sedačku a má zlomenou ručičku. Čekáme na operaci. Věřím lékařům v Thomayerově nemocnici, že vše dobře dopadne, takže se bojím jen malinko, ale nechci, aby našeho miminuše něco bolelo. Držte mu prosím pěsti. Děkuji. A dávejte na sebe pozor. Stačí mžik a je to!“ napsala na začátku září Absolonová na Instagramu v době, kdy bylo její dítě ještě před operací.

Její věrní fanoušci netrpělivě čekali na další zprávy o stavu syna. Poté, co Monika sdílela nové zprávy z nemocnice, mnohé příznivce zcela neuklidnila. Sama totiž přiznala, že stále malému synovi hrozí nebezpečí. Jak to?

Monika Absolonová na narozeninách Františka Janečka

Video se připravuje ...

„Hezkou středu! Moc děkujeme za podporu a krásné zprávy. Matouš je v pořádku a ve výborné péči. Moc za to děkujeme. Nakonec to nebyla naštěstí velká operace, ale věc, kterou tady evidentně dělají denně. Pan docent Pešl Matouškovi v narkóze ručičku narovnal. Máťa dostal sádru a budeme čekat, jak to bude srůstat. Věřím, že dobře… Modlím se, aby mu ta ručička srostla rychle, pač Matouška už včerejší bolest přešla a začíná jet bomby. Za chvilku půjdeme domů a tam to začne naplno, i s bráchou. Tak se vám tak nějak bojím, abychom tu za chvíli nebyli zase,“ svěřila se slavná zpěvačka podle kafe.cz.

Monika Absolonová - Tablet od srdce

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
17. 9. 2020 • 09:21

Ano...úraz dítěte je vždy pro matku stresující, ale proč toto prezentovat do bulváru

majojo
16. 9. 2020 • 15:00

Miloš Zeman si taky zlomil ruku a nikdo se tím nedojímá. Mimochodem, mně nerovnal ruku pan primář a vůbec ne v narkóze. Ani injekci mi nedali, jen se lapiduch podivil, že v kirtických okamžicích vyslovuji vulgaritu na k.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.