Monika Absolonová o svědomí i rozbitém srdci: Doběhla je nevěra? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Doběhla je nevěra? Absolonová o svědomí i rozbitém srdci

Monika Absolonová promluvila  o rozchodu s Tomášem Hornou.
Monika Absolonová promluvila o rozchodu s Tomášem Hornou. (Blesk)

Zpěvačka se už v prvním příspěvku na sociálních sítích, v němž ohlásila rozchod s Tomášem Hornou (40), vyjářila, že nechce blíže specifikovat, co se mezi nimi stalo, protože by si o tom jednou mohli číst jejich synové. Pro své fanoušky ale přece jen malou výjimku udělala.

„Mě to pochopitelně mrzí, protože jsem měla sen o velké a šťastné rodině. Myslím, že jsem udělala všechno, co jsem mohla. Je mi to líto, ale takový je život. Teď možná vypadám, že jsem v pohodě, a vlastně jsem. Mám úžasné děti. Doufám, že budeme s Tomášem rozumní. Zatím to tak vypadá, že kluci budou v pohodě, to je jediné, o co mi jde. Srdce se třeba někdy zahojí,“ řekla Monika Absolonová (44) dle idnes.cz během streamu se svými fanoušky s dovětkem, že ji na duši velmi zahřála podpora rodiny, přátel, ale i příznivců.

Pozorně sledujícím dala ale i vytušit, odkud asi „vane vítr“. Protože se vyjádřila ve smyslu, že ona nikomu neublížila. „Já mám svědomí čisté, nikdy jsem nikomu nic neprovedla, a nejde jen o tento vztah,“ prohlásila a zodpověděla i otázku, jak to vidí do budoucna s novým vztahem: „Myslím, že bude dost dlouho trvat, než se z toho všeho dostanu, a vůbec takovéto myšlenky nemám,“ vysvětlila Absolonová.

Absolonová promluvila a Horna se stěhuje! A Jirák tajně ve vězení

Video se připravuje ...

Zpěvačka vůbec nezastírá, že není jednoduché „oklepat“ se z toho. „Je mi občas ouvej a úzko, mám stavy nahoru a dolů, a abych se jako nenudila, když jsme se rozešli a když se Tomáš stěhuje, tak jsem klukům objednala nový pokojíček. Kromě toho, že mám rozbombardovaný srdce, mám rozbombardovaný totálně i byt,“ dodala dle citovaného zdroje s úsměvem.

Velké stěhování

Tomáš Horna by v současnosti měl být už od své bývalé partnerky odstěhovaný. Podle webu Blesk.cz si pro své věci přijel jen dva dny poté, co Absolonová veřejně přiznala, že spolu nejsou. Fotoreportéři Blesku pak hokejistu zastihli v pondělí před zpěvaččiným domem. Vyzvedával staršího syna Tadeáše (5). „Vyšla smutná Monika, která se s Tomášem nijak nevybavovala. Jen mu předala syna a on jejím velkým černým »esúvéčkem« odvezl Tadeáše na fotbalový trénink,“ popsal Blesku jeden ze sousedů. Na zpěvačce prý bylo patrné, jak těžké to pro ni je - viz. naše fotogalerie. Čas ale hrany obrousí, však to všichni známe. 

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
prochaskanamoste
8. 5. 2021 • 02:23

Tak je to. Aspoň vidí, jak asi bylo jeho mladé manželce a dcerušce, když se navezla u Koziček do jejich taťky, které je pak opustil, ačkoliv to vůbec nečekaly. Teď to udělal Abs. tak vidí je to je. Každá honí zadaný chlapy a neuvědomuje si, že to udělá za chvíli i jí. Dobře jí tak.

mak
7. 5. 2021 • 08:47

Jasně, jako vsechny: odtáhla otce od rodiny, ale prej nikomu neublizila, cista jak lilium. Ale (pokud je to tak), kdyz se totez deje ji anjejim detem, je to strasny, ma pukle srdce, za nic nemuze a je to nefer. Ha ha ha.
Tak teď vi, jak moc tehdy ublizila.

mord
6. 5. 2021 • 18:49

Mbmb začni u sebe a nenapadej každého o kterém bulvár píše. Působí to závistivě a hloupe.

mazd
6. 5. 2021 • 13:32

Vzít si mladšího krasavce je šílené riziko, které se dalo čekat.

mbmb
6. 5. 2021 • 12:48

Moc vše mrzí diskutujiciho Nomen omen Mord ! Viz. Napadání ostatnich

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.