Bankrot lásky Absolonové kvůli prokletí, kterým se straší? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bankrot lásky Absolonové kvůli prokletí, kterým se straší?

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Foto: David Kundrát)

Ve vztazích je sedmý rok považován za prokletý a kritický. A to se bohužel vyplnilo v případě Moniky Absolonové (44). Na prvního máje přiznala, že se s hokejistou Tomášem Hornou (40) rozešli.

Místo fotky pod rozkvetlou třešní šla zpěvačka ven se smutnou zprávou. Po sedmi letech se jí rozpadl vztah s Tomášem, se kterým má dva syny Tadeáše (5) a Matouše (2). „Je 1. máj lásky čas a moje dvě životní lásky mne políbily pod stromem. A protože nemám úplně energii něco tajit, tak bych vám chtěla říct, že jsme se s Tomášem rozešli... Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel i to je život…,“ napsala na sociální síti a připojila fotku s dětmi. „Veřejně nebudu vysvětlovat důvody. Jediné co řeknu, že jich je, jak tomu bývá, víc. Tak nám, prosím, držte pěsti, ať je brzy zase dobře. Děkuji a opatrujte si svoji lásku,“ dodala Monika.

Hubnoucí Absolonová na narozeninách Františka Janečka: Uvažuju jít dohola!

Video se připravuje ...

V roce 2014, když se zpěvačka seznámila s hokejistou, tak byl ještě ženatý s manželkou Jitkou. Ta se o tom, že ji manžel podvádí, dozvěděla až z novin. Poté, co se hokejista rozvedl, začal s Monikou oficiálně žít. V srpnu 2016 se Absolonová a Horna zasnoubili, ale svatbu pořád odkládali až se nakonec rozešli.

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pomahatachranit
4. 5. 2021 • 07:15

Rozchod je vzdycky prusvih, hlavne kdyz tam jsou male deti. Neni to ale zadna otazka zachovani si dustojnosti, zalezi proste na tom, jestli proti ni nezacne kout pikle druha strana. Pokud hyeny rozpoutaji bulvarni smrst pomlouvani a ostouzeni, protoze nevydychaji rozsudek soudu, je to dlouha kauza, ale ne vinou te napadane strany. Zivot jde ale stejne vzdy dal a i ty tlamy jednou sklapnou, A kdo je jak “ hodnej” to je jina vec, tezky neshody s otcem nemluvi zrovna pro MA., jeji tvrde odsudky a montovani se do politiky je taky odpuzujici. A co bude rikat o svym rozvodu je jen a jen jeji vec.Uvidi se, jak se Horna zachova, z toho domu utekl uz jako druhej muzskej, asi tam neni dobra atmosfera.A az se dostane na alimenty apod, uvidime tu dustojnost, tam padaji zabrany a hokejiste se stavaji mensimi a jeste mensimi...

fany22
3. 5. 2021 • 17:50

Ježíši babylove, to opravdu nejste schopna chápat situaci ? Proč všude prskáte ty nesmysly? Zveřejnit rozchod, pokud je definitivní, bylo správné, ušetřila si dohady, pronásledování, slídění a spekulace bulváru. Jsou na očích, tomu by se nevyhnula. Osobní jsou ale důvody, a ty nechce rozmazávat. A může to být cokoli, třeba i finance, třeba nevěra, nepotřebujeme to vědět. Opravdu ne!
Monice fandím, protože je podle mě hodná, a rodinný typ. Tak moc doufám, že si tu důstojnost zachová, nezkazí to, a nesklouzne k trapnostem jako : “ Já tolik maminkovala, a on... a člověk pro lásku nemá zapomínat na sebe...”, bla bla bla a podobné příšernosti.

Hornu osobně neznám, ale vím, že mezi manželkou a Monikou měl ještě (minimálně jeden) jiný vztah. Svět je holt malý. Není nikde napsáno, že první manželka je lilium, může být, ale zrovna tak může být rafinovaná potvora, a ovšem i Horna může být nezodpovědný hajzlík. Ale protože to nevíme, tak opatrně s těmi odsudky a vzývání karmy. Je to docela pitomoučké.

-bello-
3. 5. 2021 • 13:28

Měla jsem ji ráda, pak se mi zprotivila, jak se přidala k pochlebovačům Gotta, že jak že je on nejúžasnější atd., jakoby neměla jiný, než PR Gotta názor!
On je blbý, platí na 3 děti a střídavě se stejně musí starat.

Uživatel_5404086
3. 5. 2021 • 08:00

Absolonka jenom ochutnává vlastní medicínku

ok2uds
2. 5. 2021 • 14:24

A na každý den je téma zadané.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.