Smrt Víti Vávry (†68). Věra Špinarová: 15 LET TERORU A LŽÍ V MANŽELSTVÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Smrt Víti Vávry (†68). Věra Špinarová: 15 LET TERORU A LŽÍ V MANŽELSTVÍ

Špinarová s Vávrou
Špinarová s Vávrou (archiv Blesku)

Život mu zvala rakovina plic, ale jinak si ho Víťa Vávra (†68) užíval plnými doušky a na nikoho nebral ohled. A to včetně své manželky Věry Špinarové (†65). Zpěvačka mu až do své smrti v roce 2017 nemohla přijít na jméno.

Zpívající bubeník hitů Citrónová holka, Dívka z Heřmánkové návsi či Holky z gymplu, patřil k hvězdám osmdesátých let. V té době po něm ženy šílely a on si jejich přízeň náležitě užíval. Věra Špinarová se s ním seznámila ještě v době, kdy byla vdaná za muzikanta Iva Pavlíka (†84). Rozvedli se v květnu 1984 a už v červenci Věra stála před oltářem s Víťou.

V Praze ne

„Byli jsme zamilovaní, ale nepřemýšleli o budoucnosti. Já už s Pavlíkem žít nemohla, a tak jsem si v Ostravě pořídila svůj byt. V Praze jsem žít také nemohla, syna jsem nechtěla brát ze školy, kde měl svoje kamarády, profesorku nebo skauty. Pendlovali jsme tedy mezi dvěma domácnostmi,“ vzpomínala zpěvačka.

Bez peněz

Věra měla se svou skupinou Speciál hromadu práce, Víťa se svou kapelou kšefty téměř žádné. Zamilovaná zpěvačka proto kvůli němu založila skupinu Notabene a potom udělali projekt společných koncertů včetně dvou duetů. A to zpěvačka hodnotila jako zásadní chybu. „On měl jiné publikum než já a koncertů ubývalo. Kapelu jsem musela rozpustit. Naštěstí jsem měla našetřené peníze a občas natáčení. Víťa nic,“ svěřila se Věra s tím, že i manželství byl jeden velký omyl a plný opakovaných nevěr.

Rychlovka

„To je normální. Jsem chlap. Když tam byla nějaké pěkná baba, tak co se dá dělat,“ prohlásil zpěvák. „Nebylo to, že bych ji neměl rád, to prostě chlap takhle udělá no,“ vysvětloval, proč ji podváděl. V knize, kterou Vávra vydal, popisuje například nevěru na jejich společné dovolené na Kubě. Zatímco Věra odpočívala u hotelového bazénu, zpěvák si šel do jejich pokoje pro cigarety. Stačil přitom svést mulatku, která obsluhovala výtah. „Milovali jsme se bouřlivě se vším všudy na koberečku vedle vany. Byla to jedna z nejkrásnějších rychlovek mého života,“ nestyděl se pochlubit Vávra.

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám!

Video se připravuje ...

Rozchody

„Neměli jsme se vůbec brát! Bylo to zbytečný. Nakonec to byl vztah plný rozchodů a návratů. Dnes toho lituji, měli jsme se rozejít hned,“ zkonstatovala nakonec Věra, kterou Vávra prakticky na několik let zničil. Až když se v roce po 15 letech manželství v roce 1999 rozvedli, odrazila se ode dna a začala nový život.

Celý článek najdete v tištěném Aha! 4.7.2021

„Ten paskvil prostě musí pryč,“ říká syn Věry Špinarové



Přečtěte si
begonie
4. 7. 2021 • 14:31

Že mu Věra Špinarová až do své smrti nemohla přijít na jméno, tak tomu se vůbec nedivím. Byl to namistrovaný nefachčenko, který ji opravdu jen ničil.... Naštěstí se pak odrazila ode dna a znovu se dostala na výsluní a užila si překrásné koncerty.... A on pokračoval v nicnedělání.....

Uživatel_5182409
4. 7. 2021 • 13:10

Také nechápu, odpudivý zjev, nic moc neuměl, nuda na youtube a ještě dělal frajera, myslím, že to byl normální alkoholik a silný kuřák, o nemoc si řekl. Při troše inteligence by žil jinak s takovou osobou, jako byla V. Špinarová.

mika
4. 7. 2021 • 12:07

nevím co na něm Věrka viděla. s takovým ku...em bych nebyla ani měsíc, natož 15 let. ty chlapi jsou fakt děsní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.