Syn šokuje o Špinarové (†65): Byla by nas*aná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Syn šokuje o Špinarové (†65): Byla by nas*aná!

Adam Pavlík a maminka Věra Špinarová
Adam Pavlík a maminka Věra Špinarová (Foto: J. Zerzoň/Divadlo Petra Bezruče)

Dnes by legendární zpěvačka oslavila kulaté sedmdesáté narozeniny. Věra Špinarová (†65) nás ale opustila před čtyřmi lety a bohužel se dnešního dne nedožila. Nicméně podle jejího syna Adama Pavlíka (47) je to na jednu stranu možná dobře.

Věra byla známá tím, že milovala lidi, ráda byla se všemi v kontaktu a život si užívala plnými doušky. V současné situaci by se ale musela smířit s tím, že už to tak úplně nejde. „Někdy si až říkám, že je možná dobře, že se dnešního dne nedožila. Současnou situaci by nenesla dobře. Vždy byla upřímný člověk, měla ráda, když k sobě lidi měli blízko, Nevím, jak by snášela, jak se k sobě dnes chovají. Byla by nas*aná,“ pronesl Adam pro web extra.cz.

Po fiasku se sochou, konečně pocta Špinarové! A Bartošová má nový pomník

Video se připravuje ...

I když od zpěvaččiny smrti uběhlo už několik let, její syn to ještě stále pořádně nevstřebal. S maminkou měli velmi blízký vztah a letos, stejně jako každý rok, jí půjde na její narozeniny zapálit svíčku na hřbitov. „Dalo by se říci, že jsem s mámou pořád v kontaktu. Probíráme spolu úplně všechno. Někdy mi to připadá, jako by vůbec neodešla. Kolikrát se mi ještě i teď stane, že vezmu telefon a jdu jí volat,“ svěřil se Pavlík, který bude mít svou maminku v srdci už navždy.

Zrekonstruovaný dům Heidi Janků

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.