Syn Věry Špinarové po prodeji domu: Zachránil věci po mamince | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Syn Věry Špinarové po prodeji domu: Zachránil věci po mamince

Dědictví po Věře Špinarové prodáno!
Dědictví po Věře Špinarové prodáno! (Blesk)

Šestiletý německý ovčák Nero zesnulé Věry Špinarové (†65) rozhodl o prodeji jejího domu a stěhování do nového bungalovu poblíž Ostravy. V lednu ho čeká nový, luxusní kotec, který pro něho chystá zpěvaččin syn Adam Pavlík (45).

Zpěvačka měla už kdysi vlčáka Agra, jemuž byl věrným druhem knírač Benýšek. Když šel Agro před šesti lety do psího nebe, pořídila si Nera. A ten je důvodem prodeje jejího domu. „Nero je členem rodiny. Celá léta jsme s manželkou na střídačku pendlovali mezi Ostravou a Pohořílkami u Fulneku a starali se o něho. Situace už ale začala být neúnosná – dcera chodí do školy, máme dvojčata...“ vypočítává Adam Pavlík.

Prodej venkovského sídla finišuje. Měl by se dokončit v lednu. Rodina chce bydlet v novém domě ve Staré Vsi u Ostravy. „Blíž to budeme mít k Nerovi, ale také k babičce, která zůstane v bytě v Ostravě-Výškovicích,“ uvedl zpěvaččin syn. K 86leté mamince Věry Špinarové to budou mít autem osm minut. „Jezdíme kolem do práce, kdykoliv s čímkoliv rádi pomůžeme. Nero se pak může těšit na moderní velký kotec,“ plánuje Adam.

Milionové dědictví po Špinarové na prodej! A královna rozhodla: Harry s Meghan musí zpět

Video se připravuje ...

Pavlík: Chtějí nás zničit!

Současná protikoronavirová rozhodnutí vlády Pavlíka vytáčejí doběla. „Sebrali nám práci, ničí umělce i soukromníky. Nemůžu si nasmlouvat žádné koncerty, festivaly, ani slavnosti. Nikdo neví, co bude, pořadatelé nebo obce nemají peníze. Zametli s námi neskutečným způsobem,“ rozčiluje se hudebník a producent. „Kdyby se tohoto dožila máma, to by byla lavina nepublikovatelných slov!“ dodal.

Ovdovělá Heidi Janků: Dům po manželovi nikdy neprodám!

Video se připravuje ...

Kam se sochou?

Kontroverzní socha Věry Špinarové z dílny Davida Moješčíka v Husově sadu v Ostravě i nadále vzbuzuje vášně. „Město se snažilo ji prodat v aukci. Našli se dokonce i kupci,“ říká Adam Pavlík. Kupci ale na poslední chvíle couvli – a není divu. „Autor toho paskvilu s předchozím vedením podepsal smlouvu, že sochu sice městu prodává, ale nadále si rozhoduje o tom, komu se prodá a kam se umístí. To je nehoráznost veliká,“ uvedl Pavlík. „Autor by měl sochu koupit zpět a postavit si ji doma na zahradě!“ vzkázal sochaři.



Přečtěte si
mbmb
11. 12. 2020 • 10:28

Ty také chudacku

mord
11. 12. 2020 • 07:42

Co je ti do toho závistivá šmudlo? Starej se o svůj zivot

mbmb
11. 12. 2020 • 05:38

Na rozdil od dibliku byla vynikající A syn může děkovat za mámu co ho zajistila na vždy.Bungalov i práci má díky matce A tatinecek zajistil macechu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.