Heidi Janků o Špinarové: Já jsem skutečně Ivoše s Věrou nerozvedla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Heidi Janků o Špinarové: Já jsem skutečně Ivoše s Věrou nerozvedla!

Heidi s Věrou nakonec pojilo pevné přátelství.
Heidi s Věrou nakonec pojilo pevné přátelství.  (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Pavel Machan, Michal Protivanský, Daniel Černovský, ara)

Ačkoli byla Věra Špinarová (†65) bývalkou manžela Heidi Janků (57) Ivoše Pavlíka (†84), obě dámy měli spolu v posledních letech neobvykle pěkný vztah. 

„Ačkoli to někteří lidé nechtějí pochopit, já jsem skutečně Ivoše s Věrou nerozvedla. Možná právě proto rodina fungovala vždy relativně slušně. Nejsem konfliktní člověk a vždycky se snažím s každým vyjít, ale je pravda, že ty úplné začátky asi taky idylické nebyly. Věře se o kariéru staral hlavně Ivoš, ale najednou se začal starat o mě, takže nejdříve trochu tápala. Pak se jí ale začalo dařit a i naše vztahy se tím narovnaly. Měla Ivoše pořád ráda, a tak jsme k sobě našly cestu i my dvě. Říká se, že čas všechno vyřeší a zahojí. To se stalo a postupně to skončilo takovým přátelským uskupením celé rodiny," hájí se Heidi Janků na webu iDnes.cz. 

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.