Heidi tleská synovi Špinarové (†65): „Je to vážně nesmysl!“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Heidi tleská synovi Špinarové (†65): „Je to vážně nesmysl!“

Heidi Janků
Heidi Janků (M. Pátek, K. Kopáč, M. Pekárek, D. Černovský, P. Machan, M. Protivanský, archiv)

Macecha Adama Pavlíka (45) naprosto chápe, že muzikant se rozhodl prodat dům po své matce Věře Špinarové (†65). „A moc se mi líbí, že především kvůli Věrčinýmu psovi chce zároveň Adam postavit dům nový,“ usmívá se Heidi Janků (57).

„Čtyřletého Věřina vlčáka Nera skutečně do paneláku v Ostravě, kde s rodinou Adam žije, nepřestěhuje. Zkoušel to, nejde to. To není pes, to je lev,“ vysvětluje zpěvačka, která se provdala za Adamova otce a prvního muže Špinarové Iva Pavlíka (†84). A protože se Věřin dům v obci Pohořílky u Fulneku prodá minimálně za sedm milionů korun, Adam v novém domě, který hodlá postavit za Ostravou, Nerovi určitě pořídí mimořádně luxusní boudu s královským výběhem.

„Adamova dcera Johanka má školu a kroužky v Ostravě. Autobus z Fulneku do města jezdí svátečně a je to kolem pětatřiceti kilometrů. Pro tu holku to je naprosto svízelné,“ míní Heidi. Navíc matka zesnulé zpěvačky Věra Špinarová starší žije v Ostravě a o starou paní se už musí neustále někdo starat.

„V domě ve Fulneku ale musí pořád někdo být kvůli Nerovi. Takže v tom domě vlastně žije pes a lidé se tam kvůli němu střídají, protože bydlet tam nemohou. Přitom údržba a provoz domu jsou nesmírně finančně náročné. A kvůli psovi je to vážně nesmysl,“ tvrdí Heidi. Zbavit se domu bylo pro Adama velmi těžké rozhodnutí. Ví, jak to tam jeho matka milovala a jak si to tam vypiplala. Tři roky pendlování ale stačily. „A do nového domu, kde to bude mít Johanka pár minut do centra, může přestěhovat nejen Nera, ale i babičku,“ dodává Heidi.

Ani jako zkušebna 

Matčin dům prý Adam moc nevyužíval ani jako zkušebnu. „Pro kapelu to bylo také dost daleko, navíc mají svou zkušebnu. Takže kapela do toho domu jezdila spíš jen občas na takové pětidenní soustředění, na kterém se hrálo i bavilo zároveň,“ svěřuje Heidi, která se dýchánků také zúčastňovala, neboť si ji Adamova kapela vzala pod svá křídla.

Heidi Janků: Nový muž? Není materiál...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.