Konec aristokratické lásky: Urozený pár z Lobkowicz jde od sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Konec aristokratické lásky: Urozený pár z Lobkowicz jde od sebe!

Jiří Lobkowicz a manželka Zdenka Belas se rozvádí
Jiří Lobkowicz a manželka Zdenka Belas se rozvádí (archiv Blesku)

Ani aristokratům se rozvody nevyhýbají. Jiří (65) a Zdenka (43) Lobkowiczové oznámili po devíti letech rozchod. Rozhodnutí učinili na mělnickém zámku.

Už to zkrátka nefungovalo, a proto se oba rozhodli pro tento zásadní krok. „Toto rozhodnutí nepřišlo snadno, ale věříme, že je to pro nás správná volba," uvedli stále ještě manželé ve svém prohlášení, jak informoval web eXtra.cz. Zlá krev mezi nimi ale nebude. Své děti stále plánují vychovávat společně.

Absolonová: Po rozchodu šokující zprávy! A Kubišové podezření na infarkt

Video se připravuje ...

„Rozcházíme se se vzájmeným obdivem a úctou jeden k druhému a přejeme si navzájem to nejlepší v životě a vážíme si času, který jsme spolu strávili," znělo mimo jiné v prohlášení. „I když už nebudeme manželský pár, jsme odhodláni udržovat naše přátelství a stále jsme sjednoceni jako milující rodiče našich dvou synů Robert Christian Lobkowicz (9 let) a Jacob Alexander Lobkowicz (7 let) a budeme je i nadále vychovávat společně," dodali smířeně rozvádějící se manželé.

Absolonová promluvila a Horna se stěhuje! A Jirák tajně ve vězení

Video se připravuje ...

Jiří Lobkowicz se rozvádí již podruhé. První manželkou byla Švýcarka Berrina Egliová. Svatba proběhla v Morcote v kantonu Ticino roku 1988, ale manželství se rozpadlo v roce 2011. Ve stejném roce se seznámil s operní pěvkyní Zdenkou Belas, která je čestnou uměleckou ředitelkou Mezinárodního hudebního festivalu. I jim manželství bohužel nevydrželo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.