Smutek nad ztrátou otce? Ne! Proč se Adele ulevilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Smutek nad ztrátou otce? Ne! Proč se Adele ulevilo?

Zpěvačka Adele v shot Saturday Night Live
Zpěvačka Adele v shot Saturday Night Live (Reprofoto Instagram / Instagram.com/nbcsnl)

Vůbec se nestýkali, a tak se nečekalo, že by Adele (33) zesnulého otce nějak moc oplakávala. Jenže podle přátel se zpěvačce dokonce ulevilo!

Mark Evans (†57), který zemřel před několika dny na rakovinu, totiž dceru Adele posledních deset let vyváděl z míry neustálými rozhovory pro média, ve kterých dokola pitval jejich rodinný život. A když jednou naznačil, že hodně poslouchal hudbu, a tím vlastně nastartoval dceřin talent a úspěch, byla Adele na mrtvici! Přitom ji opustil už jako tříletou a znovu ho začala zajímat, až když začala zářit její hvězda! „Smrt otce je smutná věc, ale pro Adele je i určitým vysvobozením, šancí odpoutat se od bolestné minulosti,“ říká zpěvaččin přítel. Evans až do smrti tvrdil, že mu nejde o peníze. Přesto to o něm mnozí říkali. Bydlel – a zemřel – ve starém karavanu, Adele má dům za 250 milionů. On neměl nic, ona majetek za více než 4 miliardy.

Adele - Hello



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.