WOW! Radikální proměna Absolonové bere dech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

WOW! Radikální proměna Absolonové bere dech

Monika Absolonová vypadá báječně, zhubla 11 kilogramů
Monika Absolonová vypadá báječně, zhubla 11 kilogramů (Instagram)

Srážet kila po čtyřicítce chce svůj čas a notnou dávku trpělivosti. Existuje však nechvalně známý recept, který s váhou také zahýbe – stres.   

Zpěvačka Monika Absolonová (44), která se nedávno rozešla se svým dlouholetým partnerem, hokejistou Tomášem Hornou (40), se tedy alespoň může chlubit skvělou figurou, na níž se snaží již delší dobu pracovat.   

Monika Absolonová jakožto matka dvou synů, Matouše (2,5) a Tadeáše (5,5), dobře ví, jaké to je bojovat s poporodními kily navíc. Při prvním těhotenství přibrala okolo dvaceti kil, při druhém dokonce přes třicet. Rozhodla se sice podstoupit takzvaný půstový režim 16/8, na postavě se ale patrně projevil i nedávný rozchod s Tomášem Hornou, jenž je i otcem zmíněných synů.

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...

Jak informoval deník Blesk, měla zpěvačka Monika Absolonová shodit už 11 kilogramů a je to znát!  V obličeji se rozzářila a její postava skvěle vynikla v černých šatech, jež zvolila na své vystoupení v pořadu Sama doma. Ačkoli místo očekávané veselky došlo na rozchod, Monice to úsměv z tváře nevzalo a vzhledem k tomu, jak výborně vypadá, nemusí mít strach, že zůstane na ocet!

7 pádů Honzy Dědka: Trapas Absolonové s Gottem! Byla jsem citově vyprahlá!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ginkognito
7. 6. 2021 • 18:42

Musí to být výjimečná žena - sama s 2 dětmi, chlapa vyhodila a bydlí u rodičů ve vile, která je v exekuci a přitom se tváří jakoby nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.