Ještěže se nevdala: Absolonová v totálním šoku z chování Horny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ještěže se nevdala! Absolonová v totálním šoku z toho, co se dozvídá

KVĚTEN 2021: Po rozchodu s Tomášem Hornou se Monika nestačí divit.
KVĚTEN 2021: Po rozchodu s Tomášem Hornou se Monika nestačí divit. (Foto FTV Prima, Instagram.com, ara)

To co se zdá být ránou z čistého nebe, je někdy pečlivě připraveným tahem. Monika Absolonová (44) zřejmě dobře věděla, proč se s otcem svých dvou synů rozchází.

Tomáš Horna (40), jak se zdá, nebyl žádný svatoušek. Zpěvačka totiž přiznala Super.cz, že se k ní od rozchodu nesou stále nová svědectví o tom, co všechno během jejich vztahu za jejími zády prováděl. „Od té doby se dozvídám takové věci, že smutek se přetavuje v úžas, že jsem vůbec netušila, co se odehrává někde jinde,“ naťukla Monika.

Monika Absolonová o synovi: Když zpívá, je to peklo v řetězech

Video se připravuje ...

„Lidé mi začali říkat: ‚věděla jsi tohle, tohle, tohle?‘ A já koukám jako blázen. Přichází ujištění, že jsem udělala správně. Už mě nic nepřekvapí a nic mi neublíží. To jsem přesvědčená,“ dodala.

S Tomášem Hornou sice byla zasnoubená, k svatbě ale nedošlo. „Naštěstí to nikdy nebyl můj muž, to by se celá situace dost zkomplikovala,“ nezastírá a paradoxně je teď ráda. Protože minimálně majetkové věci v takových případech zůstávají tak, jak byly.

Monika Absolonová: Gott mi navrhl výměnu manželek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
veselabublinka
15. 5. 2021 • 17:52

Co to má za kamarádky, že jí nemůžou říct pravdu?

puma
15. 5. 2021 • 15:56

No nevdala se zřejmě proto, že se její partner do svadby nehrnul, kdyby chtěl, tak by určitě nabídku neodmítla jako každá žena. Pokud žena nabídku odmítne, vždy se za odmítnutím skrývá psychický problém. Svatba proběhne rychle a ty výmluvy, že není správná doba, chci velkou svadbu atd. to je jen oddalování aktu. Pokud oba chtějí, hlavně muž, nic je nezastaví.

aveneta
15. 5. 2021 • 12:50

Ty opravdu pravé důvody znají jen oni dva....je faktem, že ony "celebrity" mají trochu jiný názor na život než takový řekněme Franta s Kolbenky čili obyčejný člověk, byť i jeho může rozchod potkat, ale rozhodně to nebude ventilovat na netu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.