Ostrá hádka Absolonové a Davida: Co hitmakera od Moniky zabolelo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ostrá hádka Absolonové a Davida: Co hitmakera od Moniky zabolelo?

Monika Absolonová a Michal David byli v rozepři.
Monika Absolonová a Michal David byli v rozepři. (Foto Marek Pátek, Pavel Machan, Alexandr Malachovský, Facebook, archiv)

Nejen svoji kariéru dovedl vyšponovat k hvězdným výškám. Na výsluní svými hity povystrčil Michal David (60) i řadu dnes už slavných osobností. Jenže vděku se vždy nedočkal, jako tomu bylo třeba se zpěvačkou Monikou Absolonovou (44). Co si udělali?

Oblíbenou zpěvačku poznal ještě jako nezletilé děvče, které toužilo uspět. A on jí v naplnění velkého snu pomohl. „Vzpomínám na Moniku Absolonovou, se kterou jsem začínal, když jí bylo čtrnáct let. Když jí bylo šestnáct, napsal jsem jí její první písničku, pak se z ní stala muzikálová diva a dnes je velmi slavná. Dařilo se mi pomáhat,“ rozpovídal se v rozhovoru pro Expres.cz o spolupráci s mladými talenty.

Syn se ke mně přihlásil na maturitním plese. Nikdy na to nezapomenu

Video se připravuje ...

S Monikou Absolonovou si ale podle jeho slov nakonec vjeli do vlasů. „Zpočátku jsou vděční, pak jsou to ale osobnosti. Oni vědí, že do toho dali spoustu své práce a umu. Je to většinou symbióza, já ale velký vděk nepotřebuju a nečekám, mám radost z toho, když se něco povede. Rozepři jsme měli s Monikou Absolonovou, ale to se v uměleckých kruzích stává, byly to názory na uměleckou věc, tam jsme si neporozuměli. Už jsme se ale zase dohodli, že nemá smysl se hašteřit a nejlepší je spolupracovat dál. Uvidíme, třeba něco spolu uděláme,“ naznačil možné pokračování Michal David.

Blesk Podcast: ČSSD mě zneužila, svěřil se Michal David

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.