Přiznání Absolonové: Skončila na kapačkách kvůli vyčerpání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání Absolonové: Skončila na kapačkách kvůli vyčerpání

Monika Absolonová
Monika Absolonová (Foto Facebook.com, ara)

Monika Absolonová (43) svou pěveckou kariéru odstartovala již v sedmi letech. Přestože se její rodiče znali s Michalem Davidem (59), rozhodně neměla na růžích ustláno. Snaha být zpěvačkou si vybrala tu nejvyšší daň, skončila na kapačkách!

Již odmalička se ráda věnovala zpěvu, cesta za úspěchem však nebyla zadarmo. „V pubertě mi řekli, že mutuju stejně jako kluci a zpěvačkou nikdy nebudu. Šla jsem tedy na hotelovou školu. To, že jsem se zpěvačkou nakonec stala, byla náhoda,“ přiznala Absolonová v rozhovoru pro Novinky.cz.

Rodiče Absolonové se kamarádili s Michalem Davidem, který jí pomohl odstartovat kariéru. „Někdy ve třinácti jsem nazpívala písničku pro Studio kamarád, lidem se to líbilo, ale mamka další písně zakázala. V šestnácti letech se mnou Michal natočil dva demosnímky a nabídl je gramofonové firmě,“ řekla webu zpěvačka.

Jelikož chtěla Absolonová pokračovat v rozvoji své pěvecké kariéry, nesměla si zkazit známky ve škole a musela odmaturovat.  „Skončilo to tím, že jsem na tři čtvrtě roku skončila na kapačkách z celkového vyčerpání. Od sedmi byla škola, cesta tam mi trvala hodinu, ale vstávala jsem ve tři, protože od tří do šesti jsem se učila. Po škole, od čtyř do sedmi jsem se věnovala zpěvu, v devět přišla domů a musela pomáhat.“

A její snaha se vyplatila! V šestnácti letech Absolonové vyšlo první album, které sklidilo úspěch. V maturitním ročníku se jí poté naskytla možnost hrát v muzikálu Dracula. „Na konkurz na Draculu mě pozval skladatel Karel Svoboda, který mě někde slyšel zpívat. Začala jsem třetí alternací Nymfy, to znamená, že hrajete, když jsou všichni nemocní. Pak z toho byla třetí alternace Lorraine, což je hlavní ženská postava,“ svěřila se webu zpěvačka, které se rolí v muzikálu Dracula otevřely dveře do dalších známých muzikálů.

Monika Absolonová peče vánočky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.