Jak tráví Vánoce celebrity? Michal David v chajdě na Tenerife! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak tráví Vánoce celebrity? Michal David v chajdě na Tenerife!

Michal David
Michal David (Profimedia.cz)

Mnoho celebrit tráví i letos Štědrý den mimo domov. Někteří záměrně, druzí kvůli pracovním povinnostem nebo jiným okolnostem. Mezi nimi je i Michal David (59), Hana Zagorová (73), Vendula Pizingerová (47) nebo Jan Kraus (66).

Udělá rybí sekanou
I Hana Zagorová se Štefanem Margitou (63) si už ozdobili vánoční stromek ve španělské Valencii, kde si pronajali byt. „Štefan tu má premiéru a musí bezpodmínečně zkoušet,“ vysvětlila Hanka, která k bramborovému salátu upeče zase rybí sekanou ze středomořských ryb. „Mezi svátky si tu se Štefanem alespoň v klidu promyslíme repertoár k našemu prvnímu společnému turné, které vyvrcholí 3. října v 02 areně. A trému mám už teď,“ přiznala zpěvačka, která prý ke štědrovečerní večeři připraví i pořádnou zelňačku. „Na svátky totiž za námi přijede Štefanova rodina,“ upřesnila.

Musí být český salát
Hitmaker David už podruhé tráví Štědrý den na kanárském ostrově Tenerife, kde si koupil dům, kterému říká chajda. S ním samozřejmě odletěla manželka Marcela (59) a dcerka Klára (30) se synem Sebastianem (9). „To, že si osmažíme jinou rybu, nejlépe halibuta, přežijeme. Bramborový salát musí být ale český, a tak jsem si doma zavakuoval tu nakládanou zeleninovou směs, kterou tady nemají, a přivezl si ji letadlem,“ svěřil Aha! Michal, který si byl schopen i na Maledivy tuto směs a nakládané znojemské okurky dovézt. „Salát totiž zásadně dělám sám a musí být přesně podle receptu mojí matky,“ vysvětlil.

Nechají se obsloužit
Štědrý den se rozhodla strávit mimo domov i Vendula Pizingerová s manželem Pepou (31) a synem Jakubem (14). Pro vánoční svátky si vybrali ostrov Réunion v Indickém oceánu. „Na Indický oceán nedám dopustit,“ netají Vendula, která nic smažit nebude, ani krájet brambory. Rodinka bude mít v hotelu veškerý servis. Ryba to prý bude ale určitě.

Vybral Jamajku
A daleko od Česka bude i Jan Kraus. Ten si vybral Jamajku, kterou proslavil Bob Marley. A možná se tam tedy Kraus setká i s Paulem McCartneym, neboť slavný »Brouk« rok co rok navštěvuje na Jamajce hrob slavného kolegy a hvězdu reggae Boba.

Absolonová má z vánoček placky
Každé Vánoce se český showbyznys těší na vánočky od Moniky Absolonové (43). Zpěvačka si na ně bere dva dny volna, aby vše zvládla do Štědrého dne. Když bylo ale letos dílo v podobě dvaceti obřích vánoček dokonáno a Monika si v televizi pustila Lásku nebeskou, rozhodla se, že kápně božskou, a přiznala, že ne všechny vánočky dopadly vizuálně podle jejích představ. Na skvělé chuti to prý ale nic nemění. „ Vánočky dopečeny, některé jsou fakt i vzhledově skvělé, a ty, co se úplně nepovedly (taky se mi děje, že je z některých placka, nevím, čím to je) si necháváme my... A musím říct, že je taky výborná,“ napsala na sociální síti.

Monika Absolonová peče vánočky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.