Gott (†80) se vrátil do své Lucerny: Díky Zagorce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gott (†80) se vrátil do své Lucerny: Díky Zagorce!

Karel Gott a Hana Zagorová
Karel Gott a Hana Zagorová (D. Kundrát)

Krásným gestem rozplakala celou Lucernu! Hana Zagorová (73) na svém vánočním koncertě vzdala hold Karlu Gottovi (†80). Dojala i svého muže Štefana Margitu (63) s Lucií Borhyovou (41), kteří ani letos nemohli chybět.

„Paní nebo slečno, říkáte svému muži, že ho máte ráda?“ obrátila se zpěvačka na ženu sedící v prvních řadách. „Já to svým mužům říkám! Jednomu už to, bohužel, říct nemohu... Ale ráda ho mám pořád!“ pokračovala Hanka. A pak začala zpívat Kdyby se vrátil čas a na velké stěně za ní se objevily její záběry se Slavíkem. V tu chvíli začali všichni tleskat a do očí se jim draly slzy. Když dozpívala, celá Lucerna včetně Margity a Borhyové stála na nohou a tleskala.

„Lucerna byla na chvilku zase jeho,“ usmála se zpěvačka, která právě tady v roce 2016 vrátila Gotta po jeho boji se zákeřnou rakovinou na pódium, když ho pozvala jako hosta na svůj narozeninový koncert. A možná to byla i Zagorka, která se zasloužila o tu, že tu s námi Slavík ještě tři roky byl a rozdával radost svým zpěvem.

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
manunu
13. 12. 2019 • 05:47

bello, paní Kubišová se nesoudila, k soudu ji dala agentura MM, která turné připravovala a požadovala po paní Kubišové 1 300 000. Pan Gott se tenkrát za paní Kubišovou postavil, protože věděl, že je to nespravedlivé. Co se týče anticharty to je pořád omílané dokola. Každý děláme chyby, udělal ji tehdy i pan Gott a byl si toho vědom, mrzelo ho to.Podepsali to téměř všichni umělci. Je zajímavé, že zrovna paní Kubišová to panu Gottovi nikdy neměla za zlé, stejně jako většina chartistů. Antichartu panu Gottovi vyčítají pouze ti, kteří na něho chtějí házet špínu.

-bello-
12. 12. 2019 • 22:19

manunu
Neckář do toho nemohl z jiných důvodů a nesoudil se.Kubišová se soudila a chtěla víc a Gott byl vždy opatrný, aby si nezavdal ( pouze u Anticharty to " nezavdání si " nějak neodhadl). Kubišová lže, jako když tiskne.

manunu
12. 12. 2019 • 15:03

Pan Gott stál na straně paní Kubišové, protože věděl kde je pravda. S pražskou kavárnou to nemá nic společného. Turné Golden Kids nebylo dobře připravené proto paní Kubišová ani pan Neckář do toho projektu nešli. Něco se jim zkrátka nelíbilo a určitě to nebyla otázka peněz. Pan Gott i paní Kubišová si zaslouží úctu a obdiv.

-bello-
12. 12. 2019 • 10:49

Gott ani Zagorová nejsou moje muzika, i když některé jejich písně se povedly .Z Gotta mi bylo špatně když se spřáhl s Pražskou kavárnou proti H. Vondráčkové v kauze" Kubišová versus ušlý zisk Vondráčkové " z projektu "Golden Kids."
Gott tehdy pro sichr H. Vondráčkovou nepozval do Lucerny na své narozeniny. Omluvil to tím, že nechce, aby tam byl bulvár. (Větší blbost nedokázal vymyslet). ). Kubišová z projektu Golden Kids zdrhla, chtěla víc peněz. A protože to bylo vše víceméně ústně, Vondráčková to projela .A Kubiška byla ta ublížená ! Samozřejmě, že Pražská kavárna s kultem Havla stála za Kubišovou, která po 1989 od Havla získávala jedno ocenění za druhým.Takže - proč by si to Gott rozházel s kavárenskými kolegy, např. Margitou, Zagorovou, M.Davidem apod. !
A teď klidně do mě !
Na "konzervatoristy " má já svůj názor a Pražskou kavárnu nesnáším.
A ještě něco!
K veliké herečce J.Bohdalové ( kdy diskuze k ní je všude zakázaná) mám obdiv za její úžasné herectví , ale na ni osobně už jsem změnila názor také.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.