Zagorová s Margitou: První společné turné po 30 letech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zagorová s Margitou: První společné turné po 30 letech

Štefan Margita a Hana Zagorová
Štefan Margita a Hana Zagorová (Archiv H. Zagorové)

Štědrý den letos Hana Zagorová (73) se Štefanem Margitou (63) stráví ve španělské Valencii, kde mají pronajatý byt.

„Je to podruhé v životě, co budeme mimo domov. Musíme. Štefan tam má příští rok premiéru a před ní samozřejmě plno zkoušek,“ vysvětlila Aha! Hanka, která svátky v nedomáckém prostředí ale moc kvituje. Ve Španělsku si prý se Štefanem alespoň v klidu proberou repertoár a hosty na své první společné turné. Půjde o čtyři koncerty , které se uskuteční v září a říjnu v obřích halách v Ostravě, Pardubicích, Brně a vyvrcholí 3. října v pražské O₂ areně.

„Nám se spolu se Štefanem třicet let báječně žije, zvyklí spolupracovat ale nejsme. Tak jsem na to naše společné turné moc zvědává,“ netají Hanka, která musela změnit názor. Z velkých hal měla totiž vždycky strach a tvrdošíjně je odmítala. „Bála jsem se velkého odstupu mezi jevištěm a hledištěm. Dva měsíce jsem si dala na rozmyšlenou, nakonec mě ale producent Ságl se Štefanem přemluvili.“

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
5. 12. 2019 • 12:25

Nejsem proti tomu, když starý zpěvák, herec , muzikant vystupuje.Umí, tak proč ne.Ale děsivý je , když přehrávají , to pak např. ve zpěvu jsou nepoznatelní.Vím co říkám, když si z hudebních kanálů vybírám interprety z doby, kdy byli ve středním věku.A že o muzice přehled mám !
Ale třeba Tina Turner, Cohen , Eta James ... na ně to neplatí
Zagorová má 30 let báječného života s Margitou.Jako heterosexuálka si neumím tohle představit.Proti gayům nemám nic, to mají jen blbci, ale gay a hetero nějak nepobírám.

manunu
3. 12. 2019 • 10:47

Proč by odcházeli ze scény, když je o ně zájem a lidé na ně chodí. Žádný manažer by nezastupoval umělce, kteří by zpívali před prázdnými sály. Pokud jim to zdraví dovolí ať zpívají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.