Nečekané přiznání Margity a Zagorové: Tohle byste od nich nečekali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané přiznání Margity a Zagorové: Tohle byste od nich nečekali!

Hana Zagorová a Štefan Margita milují prázdniny ve Španělsku.
Hana Zagorová a Štefan Margita milují prázdniny ve Španělsku. (Aha!: J. Tůma, Anna Kovačič, Martin Kubica – Supraphon, 2018, ČTK)

Určitě neplatí, že si všechny celebrity žijí na vysoké noze a že rozhazování peněz je jejich druhým já. Manžel Hany Zagorové (72) Štefan Margita (62) bez skrupulí přiznal, že se zpěvačkou chodí na jídlo do obyčejného »bufáče«.

Jak píše týdeník Sedmička, není tomu tak ale v Čechách, nýbrž ve španělské Malaze, kde si koupili byt a velmi rádi tam tráví letní dovolené. A rozhodně to ani není z důvodu, že by toužili nějak zbytečně skrblit. Štefan Margita totiž říká, že mu o jídlo jde.  A Malaga má prý v tomto ohledu opravdu co nabídnout. „Vždy je tam co objevovat a my rádi objevujeme restaurace, které jsou famózní. Těch druhů ryb, které tam mají, jsme neochutnali snad ani půlku a vše, co tam připravují, je úžasné. A pozor, tady se vůbec nebavíme o nějakých šíleně drahých restauracích! Bavíme se bufících, které Španělé doporučují – klasické bufety, kde se jí tapasy. To nejlepší jídlo, jaké ve Španělsku můžete ochutnat, protože všechno mají čerstvé,“ přiznal Margita pro Sedmičku.

 

Právě z toho důvodu jim připadá zbytečné utrácet o mnoho vyšší částky v luxusních podnicích. „My si třeba koupíme kilo krevet za sedm eur, doma si je opečeme a je to vynikající! Nic víc nám nechybí,“ svěřil se citovanému časopisu operní pěvec, jak si užívají své zasloužené letní prázdniny.

Na rozhovor se Štefanem Margitou a Hanou Zagorovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
vigela
15. 9. 2019 • 20:57

Obdivuhodné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.