Vánoce Margity a Zagorové: Útěk z Česka kvůli zármutku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vánoce Margity a Zagorové: Útěk z Česka kvůli zármutku

Hana Zagorová a Štefan Margita
Hana Zagorová a Štefan Margita (Foto archiv Š. Margity, ara)

Hana Zagorová a Štefan Margita jsou často považováni za ideální manželský pár. Jsou spolu už řadu let a nikdy se kolem jejich vztahu neřešil velký skandál. Oba dávají všem najevo, že jejich láska potrvá navěky a jsou spolu šťastní. Kde známé hrdličky oslaví Vánoce?

„Krásně, už máme doma stromeček… Budeme na Vánoce ve Valencii, tak abychom si užili Vánoce, tak u nás už se svítí a Vánoce mám hrozně ráda… Moc často jsme trávívali Vánoce v Košicích, protože Štefan má dva bratry a oni mají svoje rodiny. A ještě jsme měli maminku Štefanovu, ale bohužel maminka umřela, takže teď se do těch Košic Štefanovi samozřejmě už moc nechce, protože všechno nám tu maminku připomíná,“ prozradila smutnou skutečnost čas.sk zpěvačka Hana Zagorová, která včera vystoupila v pražské Lucerně. Slavný pár tak Vánoce oslaví sice krásně, ale v cizině.

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.