Vystrašený Margita o Zagorové: Nemilosrdný ortel lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vystrašený Margita o Zagorové: Nemilosrdný ortel lékařů!

Boj zpěvačky Zagorové s covidem: Margita promluvil o vážném stavu Hanky!
Boj zpěvačky Zagorové s covidem: Margita promluvil o vážném stavu Hanky! (archiv Blesku)

Hana Zagorová (74) musela náhle zrušit plánované koncerty. Na vině jsou zdravotní komplikace. Štefan Margita (65) promluvil o jejím zdravotním stavu. 

„Hanička má postcovidový syndrom a lékaři jí doporučili, aby si dala pauzu, než zase vyjde na jeviště. Je doma a zaplať pánbůh je v pořádku,“ řekl Štefan Margita pro Expres.cz. Zatím se neví, jak dlouhá bude doba rekonvalescence.

Jakešova "hodná holka" Zagorová: Co říkala, když se o ní otřel nejmocnější papaláš?

Video se připravuje ...

„Na Hanku přišla obrovská únava takřka z hodiny na hodinu," popsal komplikace zpěvaččin manžel. „Lékaři jí tak řekli, aby se nejdříve dala úplně do pořádku a až pak začala zase koncertovat. Její tělo by nemuselo nápor koncertů, které měla před sebou, dobře snášet a samo by si rychle řeklo o pauzu,“ dodal. Uklidňující zprávou je, že se stav Hanky lepší, únava odeznívá.

Kdy se Hanka vrátí zpátky za mikrofon, prozatím není jasné. Postcovidový syndrom není radno podceňovat, může mít fatální následky. Dostatečný odpočinek, kvalitní stravovací režim a absence stresu jsou pro zvládnutí komplikací naprosto klíčové.  

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
15. 8. 2021 • 19:28

bello- oni nemají peníze?, to snad ne, škoda slov.

Alva
15. 8. 2021 • 19:24

Další, co neumí včas odejít a za vše může covid.Dagmar Pecková je mnohem mladší a řekla, že končí se zpěvem, protože hlas už není, také stárne,ale většina to neumí pochopit.

mkubickova
11. 8. 2021 • 12:08

Paní Hano (Hanička je příliš infantilní) proč neskončíte? Vaše písničky provázely naše mládí, nechte nám tuto vzpomínku. Mladí ani nevědí, kdo jste. Přeji zdraví a klidný důchodový život- M

begonie
9. 8. 2021 • 15:13

bello - Kdyby loni seděla na zadku a dodržovala nařízení, tak se při tom koncertu nenakazila Už by měla s koncerty přestat a šetřit se, ale to je marné.... lezou na jeviště i když je některým skoro 80 a některým i víc a neslezou a neslezou - džrí se tam zuby, nehty i když je už na ně žalostný pohled

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.