Zagorová našla zázračný lék! Strašně jste mi pomohli, děkuje Hanka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zagorová našla zázračný lék! Strašně jste mi pomohli, děkuje Hanka

Zagorová má v manželovi velkou oporu!
Zagorová má v manželovi velkou oporu! (Anna Kovačič)

Čtyřiasedmdesátiletá zpěvačka trpí podle Štefana Margity (65) postcovidovým syndromem. Operní zpěvák má za to, že na vině je Hančina loňská delší hospitalizace v rámci komplikací po prodělání covidu.

„Moji milí, vzhledem k mému zhoršenému zdravotnímu stavu důsledkem loňského prodělání covidu, musím respektovat doporučení lékařů, a bohužel zrušit, od 5.8. do 30.10.2021, veškeré svoje koncerty. Je mi to strašně líto," omlouvala se Hana Zagorová před pár dny na svém sociálním profilu a spustil se ohromný poprask! 

Proč milovat Hanu Zagorovou? Co ní říkají její kolegyně?

Video se připravuje ...

Přátelé a armáda fanoušků trnuli strachem o svou "Haničku písničku". Všichni totiž dobře vědí, že zpěvačka řadu let trpí nemocí krve. A právě koronavirus napadá výstelku cév a mohou se tak tvořit nebezpečné sraženiny. Přesto přichází dobré zprávy! „Děkuju, děkuju, děkuju!!!!! Ani nevíte, jak mě potěšily ty stovky vašich vzkazů. Strašně jste mi pomohli! Mám vás hrozně ráda a těším se, až se zase uvidíme. Vaše Hanka," s vděčností vzdává díky léčivé podpoře populární umělkyně.

Tajemství vztahu Zagorové a Margity: Jsou spolu díky nevěře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
12. 8. 2021 • 11:56

Vy jste stará bába, ale s tím rozdílem, že na vás není NIKDO zvědavý. Zagorová má na svých koncertech stále vyprodáno, protože se její písničky, zpívání i jako člověk lidem líbí. Loni prodělala těžký průběh Covidu a zanechalo to na jejím zdraví (což na každém, kdo to měl) nějaké stopy. A protože je od mládí nemocná s poruchou krve, tak je prostě taky někdy indisponována, no a co? Vy raději držte zobák a nepište hloupé kecy.

ginkognito
12. 8. 2021 • 11:39

Takže stručně řečeno - stačilo. Paní Zagorová nějak naznala, že už by měla odejít do důchodu, tak a´t si to užije. Normální soudný člověk se přece nemůže na její vystoupení dívat! Já su taky stará baba, ale co někteří umělci předvádějí, místo aby rozumně zhodnotili svůj stav, je zarážející. A ty články, jak někdo vypadá na svá léta báječně a přitom je jasné, že dotyčný mele z posledního, jsou fakt nechutné.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.