Zagorová po návratu z nemocnice: MRAZIVÁ SLOVA O BOJI S COVIDEM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zagorová po návratu z nemocnice: MRAZIVÁ SLOVA O BOJI S COVIDEM

Hana Zagorová.
Hana Zagorová. (Foto Aha! - Jakub Poláček)

Bylo jí pořádně ouvej! Hana Zagorová (71)  prodělala těžší formu covidu-19 a s vysokými horečkami skončila v nemocnici. Zpěvačka před koronavirem důrazně varuje. Její slova o nemoci jsou mrazivá. A prosí národ, aby nosil roušky a byl kvůli seniorům a nemocným lidem opatrný.

„My se Štefanem se ještě trochu dáváme dohromady po té mrše zákeřné. Už v podstatě jedeme pracovně, ale trošičku pomalejším režimem,“ prohlásila zpěvačka a připomněla tak, že koronavirus, ale s lehčím průběhem, měl její manžel Štefan Margita (64). „Jsme s manželem moc rádi, že už to máme za sebou, a těšíme se z toho, že jsme na světě,“ řekla Hanka.

Kdo ji nakazil?
Zagorovou skolily na začátku září několikadenní vysoké teploty, nakonec ji museli lékaři převézt do nemocnice, kde si několik dní kvůli silnějšímu průběhu nemoci poležela. Pak se tam ale musela vrátit, protože po nemoci měla rozhozené krvinky, zpěvačka totiž trpí od mládí poruchou krvetvorby.

Zagorová a Margita na pohřbu Pilarové: Eva si zaslouží nejvyšší obdiv.

Video se připravuje ...

Noste roušky
Hanka si myslí, že se nakazila na jednom z koncertů, který před nemocí měla. „Je to hned... Já jsem měla dva úžasné koncerty a nevyhnete se tomu, že na vás někdo skočí a chce vás obejmout,“ popsala zpěvačka. Podle zpěvačky je důležité, aby se lidé chránili. „Dávejte na sebe pozor. Dodržujte pravidla, která považujeme za všeobecně důležitá. Mysleme na to, že můžeme nakazit lidi, kteří jsou starší a nějakým způsobem nemocní. Pro ně může být koronavirus devastující,“ vyzvala posluchače rádia Impuls.

Jak to bude s Lucernou?
Zpěvačka má kromě jiných koncertů naplánovanou také každoroční Lucernu. „Ten koncert 17. prosince už je, dá se říct, vyprodaný. Já jen doufám, že se ta situace uklidní a všechno proběhne tak, jak má. Že zase budeme stát na jevišti a dělat to, co máme hrozně rádi,“ věří Hanka.

Štefan Margita a Hana Zagorová: Prozradili detaily svých darů a gratulací!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
30. 9. 2020 • 11:05

jasně... Zagorka je seniorka, ale je zcela jasná ta péče o ní narozdíl s Franty s Kolbenky...ale jo, budiž jí přáno i ona zajisté ví, že každý má tu svojí svíčku života...

adam.jacques
30. 9. 2020 • 10:16

Taková mrazivá slova! Až jsem si musela zapnout topení! OMG!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.