Bílá má jasno: Chce miminko! Další rodička po 50? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá má jasno: Chce miminko! Další rodička po 50?

Lucie Bílá
Lucie Bílá  (Instagram: Lucie Bílá)

Je šťastná a díky lásce jen září. I tak Lucii Bílé (54) něco chybí. Touží totiž po miminku a napsala fanouškům jasný vzkaz!

Už se vidí v roli babičky a nemůže se dočkat, až bude mít vlastní vnoučátko. „Není nic krásnějšího než miminka… Toto je Amálka a je to pravnučka mé milované kamarádky… Tak si říkám, že asi zavolám Filipovi, ať si pospíší…,“ napsala na sociální sítí Lucie Bílá. Syn slavné zpěvačky Filip (25) žije už třetím rokem ve Francii a nevypadá to, že by se hnal zpátky do Česka. Létala by tak Bílá každou chvíli do nedalekého evropského státu nebo by přemlouvala syna k návratu? To se časem uvidí. Snad Filip jednou mamince splní toto velké přání.

Sedmdesátnice Molavcová i přes riziko pomáhá. A partner Bílé měl nehodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
30. 5. 2020 • 23:41

Už někde jsem dříve četla, že Filípek žije s přítelem ve Francii, hlavně nechce být viděn. Takže pokud jim dítě neodnosí náhradní matka - což se doufám nestane, je neuvěřitelné, jak připravit dítě o mámu, když ona sama rozum nemá a dělá to za peníze pro gaye. UVIDÍME, TŘEBA FILÍPEK PŘEKVAPÍ, ALE TO UŽ BY SE BÍLÁ DÁVNO CHLUBILA NĚJAKOU JEHO PŘÍTELKYNÍ, NEBOŤ FILÍPEK TADY BYL NEDÁVNO, V DOBĚ KARANTÉNY, A BYDLEL DOMA U BÍLÉ, A ANI FOTEČKA?

-bello-
27. 5. 2020 • 00:32

Já jí to přeju ale jen si tak říkám-Francouzi zdrhají sem ( fuj, ale je to tak) a Filípkovi se tam líbí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.