Okamžiky děsu Lucie Bílé: Jejího miláčka trefila srna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Okamžiky děsu Lucie Bílé: Jejího miláčka trefila srna

Lucie Bílá po boku svého ochránce Radka Filipiho.
Lucie Bílá po boku svého ochránce Radka Filipiho. (Marek Pátek)

Měl být radostným poslem pro nemocnici v Ústí nad Labem, ale nakonec s dárky od Lucie Bílé (54) nedojel. Naopak hrozilo, že bude Radek Filipi (36) potřebovat pomoc sám. Havaroval totiž na motorce, když mu cestu zkřížila srna, jak uvádí Blesk.cz.

Poslední várku dárků pro zdravotníky chtěl partner Zlaté slavice doručit sám. „Dnes je ze mě pošťák Radek a vezu tento balíček plný kávy, roušek a andělíčků na interní do ústecké nemocnice. Snad je dárky od Lucinky potěší,“ pochlubil se před cestou, než usedl na Harley Davidson, který dostal od své lásky k Vánocům v roce 2018.

Cesta ovšem měla neočekávaný průběh. „A tak se jedna velká srna rozhodla, že pojede pošťák Radek do Ústí autem. Za ohromné štěstí považuji fakt, že mám silného muže, který srážku se srnou ustál a až na pár modřin a motorky zralé na servis, se mi vrátil v pořádku domů,“ okomentovala nehodu partnera Lucie Bílá. Jak je ale vidět, její Radek má skutečně pro strach uděláno!

Na ústřední písničku k filmu Můj příběh, kterou nazpívala Lucie Bílá, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zdengregr
18. 4. 2020 • 03:55

Naštěstí gigolo jezdí na motorce čtyřicítkou, takže se nic nestalo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.