Kdy bude svatba? Bílá a Filipi konečně kápli božskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdy bude svatba? Bílá a Filipi konečně kápli božskou!

Lucie Bílá je s partnerem šťastná
Lucie Bílá je s partnerem šťastná (Instagram)

Několik vztahů jí nevyšlo, ale od doby, kdy se dala podruhé dohromady s Radkem Filipi (36) Lucie Bílá (53) jenom září. Zamilovanost z nich pořád sálá a tráví spolu prakticky veškerý čas, protože Radek je i zpěvaččiným road managerem. Co ale svatba, bude?

Lásku si, jak přiznávají v rozhovoru pro časopis Story, vyznávají každý den. „Mám to ve smlouvě. Stojí v ní, že musím být hodnej a nafurt,“ vtipkoval zpěvaččin ochránce a partner. Přesto se spolu nedali dohromady hned, když o Lucii Radek usiloval. „Nemůžu říct, že jsem o vztah nestála. Jen jsem v něj po těch zkušenostech nemohla nějak uvěřit. Byla jsem okouzlená, zamilovaná, ale teprve až jsem zjistila, se na něj mohu spolehnout, sundala jsem nohu z brzdy,“ přiznala Lucie Bílá.

I když se před třemi lety zasnoubili a o jejich svatbě se neustále spekuluje, pravdou je, že se ještě nevzali. „Důležité je, že jdeme stejným směrem, že se na sebe můžeme spolehnout a že jsme šťastní za ten obyčejně neobyčejný společný život,“ míní zpěvačka. „Ani jednomu z nás svatba štěstí nepřinesla, ale co vy víte… možná… jednou…,“ řekl zase na téma veselka Radek Filipi.

„Nikdy neříkám nikdy, ale jestli mohu mluvit za sebe, tak jsem teď opravdu tak šťastná a spokojená, že po ničem víc netoužím. To abych nebyla jako ta rybářova žena, co chtěla všechno a neměla pak nic,“ je si vědomá svého štěstí několikanásobná Zlatá slavice.

Na ústřední písničku k filmu Můj příběh v podání Lucie Bílé se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
demonxxx
4. 4. 2020 • 19:37

No co, ona má prachy a jemu to vyhovuje, nechat se živit ženskou.

kozinozka
4. 4. 2020 • 11:36

Ty chudé, i ty bohaté, to nakonec mohou mít/ sice z jiných důvodů/ ale stejně dost těžké.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.