Denně s bývalou láskou! DLUŽÍM MU, šokuje Bílá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Denně s bývalou láskou! DLUŽÍM MU, šokuje Bílá

Lucie Bílá má s Petrem Kratochvílem syna Filipa
Lucie Bílá má s Petrem Kratochvílem syna Filipa (profimedia.cz)

Když něco chce, jde si za tím. Lucie Bílá (54) v současné době totiž nežije ničím jiným, než rekonstrukcí divadla. Divadelní scénu vlastní společně s expartnerem Petrem Kratochvílem (69), a tak jsou tyhle bývalé hrdličky v neustálém kontaktu!

Bílá na sociální síti Instagram své fanoušky pravidelně informuje o rekonstrukci Divadla Ta Fantastika, které ponese její jméno. „Něco končí, aby mohlo něco nového začít. Ahoj divadlo Ta Fantastika.  Děkuji ti. Cíl Nové divadlo LB,“ informovala zpěvačka své fanoušky o svých plánech.

Ústřední písnička filmu Můj příběh: Lucie Bílá ji nazpívala zadarmo!

Video se připravuje ...

Málokdo ale ví, že divadlo vlastní společně s bývalým partnerem Kratochvílem, se kterým má syna Filipa. „Já jsem týmový hráč. Už od roku 2003, tedy 17 let, je to moje a Petra Kratochvíla. Myslím, že nám to dobře funguje, protože on je člověk, který mě v životě neskutečně ovlivnil,“ svěřila se dle Blesku v pořadu Showtime Bílá. 

Zpěvačka však na rekonstrukci pouze nedohlíží, ale sama se nebojí přiložit ruku k dílu.  „Tomu divadlu to dlužím. I jemu,“ prozradila Bílá s dovětkem, že každý den podává expartnerovi hlášení, jak to pokračuje. Ačkoliv se jejich cesty již před lety rozešly a každý si žije svůj život, vycházejí spolu dobře. „Popravdě řečeno dvacet let jsme v každodenním kontaktu. Jsme pořád na telefonu,“ dodala zpěvačka.

Lucie Bílá o smrti Karla Gotta:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
14. 8. 2020 • 13:49

Lepší než se hádat je být slušný k ex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.