Bílá a její Filip: Velká ŽÁDOST K SYNOVI! Co se děje?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Bílá a její Filip: Velká ŽÁDOST K SYNOVI! Co se děje?!

Filip Kratochvíl
Filip Kratochvíl (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, herminapress.cz, ara)

Během koronapauzy Lucie Bílá (54) nezahálela. Nejenže napsala knížku, která vyjde za pár dní, ale také se rozhodla, že zrekonstruuje scénu, kde na přelomu milénia patnáct let hrála a zpívala své nejlepší role. Šlo to rychle. Začala v květnu, na konci prázdnin stihla chytit virus, uzdravit se a toto pondělí už stála na jevišti a divadlo otevírala.

Když budete procházet Karlovkou, uzoučkou uličkou Starého Města, směrem ke Karlovu mostu a do ruky dostanete letáček s pozvánkou na představení, nezapomeňte se podívat, kdo vám ho podal. Možná to bude syn Lucie Bílé Filip (25). Takový usměvavý vlasáč, kukadla má jako máma. Do otevření divadla zpěvačka zapojila celou rodinu.

„Jsme soukromé rodinné divadlo,“ uvádí nás Lucie do svého království. Stejně jako před lety v divadle Ta Fantastika je opět spolumajitelkou s Petrem Kratochvílem. Ano, tatínkem Filipa, který se právě baví s dalším hubeňourem. Pak ti dva něco stěhují, jsou pořád k ruce. Principál Kratochvíl totiž dodal další pracovní sílu. Syna z dalšího vztahu s Pavlínou Baburkovou. „Ano, to je Filipův nevlastní brácha Petr. Až dorostou další děti, budou tu i ony,“ směje se paní ředitelka.

Lucie Bílá po vyléčení z covidu-19: Každému přeju, aby to prožil jako já

Video se připravuje ...

„Ovšem provozním ředitelem je můj bratr Karel Zaňák,“ upozorní ještě. Vážně rodinný podnik... Rekonstrukce umí S rekonstrukcemi má Lucie zkušenosti. Díky ní se chátrající kulturák a hospoda v rodných Otvovicích proměnily na kulturní prostory, kde se pořádají koncerty a různá vystoupení. K tomu, že se vrhne i na pražskou scénu, se rozhodla v květnu. Divadlo Ta Fantastika, které se otevíralo před 27 lety a jehož spolumajitelkou byla přes dvacet let, se tak náhle dočkalo úplně nové podoby.

„Vím, že otvírat v této době divadlo je risk a majstrštyk, a o to víc jsem ráda, že se to povedlo.“ Hned při průchodu ulicí vám padne do oka nový fanshop. Slouží místo pokladny a najdete zde vše, co má Lucie ráda. Včetně jejích andílků anebo nové řady kávy, kterou pojmenovala po svých divadelních rolích – Carmen, Agnes či Morgana.

Zbytek článku najdete v tištěné verzi Aha!

Video s Filipem najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
27. 9. 2020 • 06:00

Ulhana ujecena tupana, peníze jsou dobře ,ale jak je vidět ne vše.Syn byl úplně natvrdlý v Show Jana Krause skoro jako Kateřina biomasa ! Neupravený mladý starý Filípek nás jistě ještě prekvapi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.