Tajná svatba na konci roku? Poslední fotka Bílé budí vášně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Tajná svatba na konci roku? Poslední foto Bílé budí vášně

Snímek na Lucčině sociálním profilu vzbudil mnoho otazníků!
Snímek na Lucčině sociálním profilu vzbudil mnoho otazníků! (Facebook)

Že by do toho Lucie Bílá (54) s Radkem Filipim (37) konečně praštili? Ono by nebylo divu, na utajený obřad je totiž nejlepší chvíle!  Těsně před koncem roku už lidé raději mažou jednohubky, než-li sledují zprávy ze světa celebrit.

„To je skoro jako svatební! napsala pod snímek s Lucií Bílou a Radkem Filipim fanynka Ivana. „Krásné. Ano také mě hned jako první napadlo, to je svatební? ptá se rovnou Sylvia a Jana dodává: „Kdo vás fotí? Samospoušť:? Jak ve svatebním!" Sama zpěvačka záběr nijak nekomentovala, v oblasti vztahů a svateb je totiž chronicky tajemná až do poslední chvíle... 

Překvapivé přiznání Lucie Bílé: Už dva roky čistá! Čeho se kvůli partnerovi vzdala?

Video se připravuje ...

„Důležité je, že jdeme stejným směrem, že se na sebe můžeme spolehnout a že jsme šťastní za ten obyčejně neobyčejný společný život,“ pochvaluje si zpěvačka. „Ani jednomu z nás svatba štěstí nepřinesla, ale co vy víte… možná… jednou…,“ mlží zase Radek Filipi. „Nikdy neříkám nikdy, ale jestli mohu mluvit za sebe, tak jsem teď opravdu tak šťastná a spokojená, že po ničem víc netoužím," dodala na téma svatby několikanásobná Zlatá slavice.

Lucie Bílá mluví o svém příteli: Co mají společného?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.