Kamarád Holého o lásce s Bílou: Pikantní detaily jejich seznámení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kamarád Holého o lásce s Bílou: Pikantní detaily jejich seznámení

Lucie Bíla byla velkou láskou Tomáše Holého
Lucie Bíla byla velkou láskou Tomáše Holého (archiv)

Roztomilému klukovi, který dodnes neodmyslitelně patří k řadě nezapomenutelných českých filmů, by bylo letos 53 let. Od jeho smrti už uplynulo rovných třicet let. Jeho velkou láskou bývala i zpěvačka Lucie Bílá (54). Jak se dali dohromady a co k ní Holý cítil, prozradil muž, jenž byl svého času hercovi nejblíže. 

Bylo to prý krátce po rozchodu s tehdejší partnerkou, když si tenkrát Tomáš Holý všiml, že v Nuslích bydlí i Lucie Bílá (54). „Znali jsme ji z hitů Jsi horší než kluk a Neposlušné tenisky,“ říká pro Extra.cz nejbližší kamarád herce Ota Kars, který stojí i za biografií s názvem Tomáš Holý. „To nám přišlo úsměvný, ale ona byla hrozná kočka! Chlapi ji nepřehlíželi a taky se na tu dobu oblékala dost ostře, vyzývavě. Takže vypadala hodně přitažlivě,“ vzpomíná Kars.

V březnu slavil narozeniny i zemřel: Připomeňte si Tomáše Holého v cyklu Českej biják

Video se připravuje ...

Role dohazovače

„Seznámil jsem se s ní v hospodě Pod trepkou a dá se říct, že jsem Tomášovi udělal obrovské PR v tom smyslu, že on by ji určitě chtěl a tak…,“ naťukává, že to byl v zásadě on, kdo je dal dohromady. „Vnutil jsem jí číslo, ona mu zavolala a hned druhý den se sešli a začali spolu chodit,“ říká pro uvedený web s dovětkem: „Byl to takový spontánní vztah, ona byla srdečná, živá a nezištná holka. A Tomáš byl zase nadšenej, protože byla jiný typ ženy, než na které narážel. Těžko říct, jak by se to vyvíjelo dál, ale bylo to hezké, chovali se k sobě hezky,“ uzavírá s tím, že jim Lucie zůstávala na blízku i dlouhé roky po smrti herce, než je profesní život oddálil. 

Tomáš Holý (†21) by slavil 53. narozeniny: Zažil raketovu kariéru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
18. 3. 2021 • 13:10

Sama hrubka a ta ujecena poskakala vše ! Buranka jak Iveta B

ivanak
17. 3. 2021 • 17:29

Jaká utajená pravda,vždyť tohle i víc věcí sama Bílá několikrát říkala v televizi..Jste zase zaspali dobu..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.