Dětské hvězdy divadelních prken: Roste nám nový Tomáš Holý (†21)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dětské hvězdy divadelních prken: Roste nám nový Tomáš Holý (†21)?

Tomáš Holý ve filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku.
Tomáš Holý ve filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku. (Foto Aha! – Pavel Machan, David Kraus, TV Nova)

Talentů zrodila česká filmová a televizní tvorba mnoho, ale žádný nedosáhl kvalit Tomáše Holého (†21), který byl miláčkem národa. Představujeme vám trojici malých rošťáků, kteří mají skvěle našlápnuto k tomu, aby to v herecké kariéře dotáhli hodně vysoko a možná si i vysloužili pomyslný titul druhý Holý!

Hvězda úspěšného muzikálu Tobiáš Freja (10)

Za sebou má Tobiáš sice zatím pouze menší roličky v seriálech či ve filmu, ale vycházející hvězdu z něho dělá až muzikál Slunce, seno, jahody, jenž v současné chvíli bourá diváckou návštěvnost v karlínském divadle. Talentovaný chlapec v něm má roli Jirky, co dal králíkům zelenou a modrou barvičku a pořádně to od mámy Škopkové schytal. Tobiáš mimo herectví a zpěv se ještě věnuje stepu. „Nejraději mám ale divadlo, herectví a přírodu,“ říká mladík.

Tomáš Holý (†21) by slavil 53. narozeniny: Zažil raketovu kariéru!

Video se připravuje ...

Role od režiséra Hřebejka Matouš Sitta (6)

Nejmladší z trojice chlapců odstartoval možnou budoucí kariéru opravdu skvěle. Malý Matouš dostal svou první roli v Divadle Na Jizerce ve hře After Life a hned pod taktovkou Jana Hřebejka (54). „Tady v divadle mě to baví, pan režisér je na mě hodnej, ale já bych chtěl být hasič,“ řekl Aha! roztomilý klučík. „Chtěl bych zachraňovat životy, nikdo u nás v rodině hasičem není,“ má zatím Matouš jasno. Tatínkem talentovaného chlapce je hvězda ukončené Slunečné Martin Sitta (53), který je samozřejmě na nejmladšího člena rodiny pyšný. „Je to šikula, ale pokud nebude chtít hrát, nechám to na něm. Pro mě je důležité, ať dělá to, co ho baví a hlavně ať je zdravý,“ řekl Martin. Necháme se tedy překvapit, jestli bude z Matouše třeba hrající hasič.

Bezprostřední upřímnost: Jakub Jenčík (10)

Když se Jakub dostavil na casting do pokračování nekonečné Ordinace, všechny naprosto odzbrojil svou bezprostředností a talentem. Nikdo nevěřil, že neabsolvoval herecké kurzy či jinou profesionální průpravu. Role Mikiho Mázla sedne blonďáčkovi skvěle a prostor dostává i jeho komediální talent. „Na natáčení mě úplně nejvíc baví právě to natáčení. Když už je všechno nachystané, a jde se točit. Vůbec mě totiž nebaví ty pauzy, kdy musím čekat, než se všechno připraví,” říká upřímně Jakub.

V březnu slavil narozeniny i zemřel: Připomeňte si Tomáše Holého v cyklu Českej biják: Jak vytrhnout velrybě stoličku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
terkaterka
22. 6. 2022 • 14:31

Konkrétně premiéru Slunce seno jahody jsme viděli a žádný zázrak v roli malého Jirky není. Chlapec řekne par vět, průměrně a místy spíš podprůměrně zazpívá a toť vše. Jsou úplně jiné a daleko talentovanější děti na divadle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.