Absolutní ŠTĚSTÍ! Lucie Bílá na vrcholu blaha | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Absolutní ŠTĚSTÍ! Lucie Bílá na vrcholu blaha

Lucie Bílá
Lucie Bílá (Mall TV)

Třetí adventní víkend si zpěvačka a několikanásobná držitelka Zlatého slavíka opravdu užila. Konečně si totiž vyšla do společnosti. Navíc se svým milovaným partnerem Radkem Filipi (37) a nejmilovanějším synem Filipem Kratochvílem (25).

Na sociálních sítích se sice roztesknila nad ukázkou z loňského vánočního koncertu v O2 aréně, volné dny měla ovšem i tak příjemné. Se svými milovanými kluky totiž vyrazili na předvánoční křest knihy slavného kuchaře Josefa Maršálka. Na společenském dýchánku Lucie Bílá (54) podle webu eXtra.cz jen zářila.

Důvod k širokým úsměvům, kterými nešetřila, skutečně měla. I Filip se vedle slavné maminky údajně usmíval. Její partner ji neustále pusinkoval. Co víc si žena může přát, že? Snad jen, kdyby se v blízké době stala babičkou.

Filípek Lucie Bílé: Proč se vrátil do Čech?

Video se připravuje ...

Lucie Bílá po vyléčení z covidu-19: Každému přeju, aby to prožil jako já

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
aveneta
15. 12. 2020 • 09:07

Jasné...s těmi miliony v zázemí se člověk cítí fajn a raduje se s maličkostí, když je zdráv. Jako proti zpěvačce nic proti ní nemám, ale v pohledu na obyčejný život nemá páru o čem to je

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.