Fotky Lucie Bílé vyvolaly poprask! Vážně se to stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Fotky Lucie Bílé vyvolaly poprask! Vážně se to stalo?

Lucie Bílá a Radek Filipi.
Lucie Bílá a Radek Filipi. (Foto Blesk – Karel Kopáč, Martin Přibyl)

Mnohonásobná Zlatá slavice je neustále pod drobnohledem. Z toho důvodu není žádným překvapením, že fanouškům neunikne sebemenší detail. Takže co ten prsten a ruka kolem bříška, Lucie?

Stačil jeden snímek a hned se podle webu Emma.sk spustila na sítích lavina spekulací. Lucie Bílá (55) je vdaná a ještě k tomu těhotná? Na prstu zpěvačky totiž zaznamenali „podezřelý“ kroužek. Jenže jedna z nejoblíbenějších interpretek svým vyjádřením pro slovenskou televizi Markíza rázem všechno vyvrátila. „Je fakt, že prožívám krásné období. Jak říkám, tento muž je za odměnu, ale do svatby se už dvakrát neženu. Na to je čas. A nechtěla bych nic uspěchat. A vlastně bych ani nechtěla to krásné období něčím kazit. Netvrdím, že svatba je něco takového, ale tím, že jsem už vdaná byla a nebyl to právě krok, který bych teď nepovažovala za zbrklý, tak vůbec nespěchám,“ okomentovala svoje plány. „Prstýnky od své lásky nosím a považuji ho za svého muže… Nemusí to být jen podle papíru, je to v srdci,“ dodala.

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu!

Video se připravuje ...

Těhotná Bílá?

Otázky, zda je v jiném stavu, vyvolal zase snímek, na kterém si Lucie v černých šatech položila ruku na břicho. „Je těhotná?“ ptali se fanoušci na Instagramu. Ale vzhledem k věku zpěvačky už je více než jasné, že opravdu není. 

"Filípek" Lucie Bílé: Proč jsem se vrátil do Čech? Je to S.O.S.!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
honzina
24. 4. 2021 • 07:50

No to jsou zase h.o.v.n.a, prej těhotná, jsme stejně staré a já jsem 3 roky po přechodu, tak si myslím, že ona taky. A jestli se vdala nebo ne mi je srdečně jedno, ovšem nějak si vydělávat musí, když nemůže koncertovat a nepotřebuje aby na ní lidi zapomněli.

mbmb
21. 4. 2021 • 13:31

uplne z toho mrazi

vigela
21. 4. 2021 • 07:18

Nechápu, jak může někdo takhle sledovat kteroukoli tzv. VIP. To jsou tedy zájmy!

pinkfloyd23455
20. 4. 2021 • 15:32

Ten blesk je úplně zblblej nevím co cenzuruje když tam napíši gólem!

pinkfloyd23455
20. 4. 2021 • 15:30

Nechápu komentáře všech těch pomlouvačných prasat dyt je fajn že je šťastná a spokojená ne ?já ji i tomu svými ***movi přeji jen to nejlepší a ať si žijí svůj pěknej život!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.