Hvězda Tváře Hanka Holišová: Strach z nakládačky od Bílé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda Tváře Hanka Holišová: Strach z nakládačky od Bílé

Hanka s Robertem prošli neuvěřitelnou proměnou.
Hanka s Robertem prošli neuvěřitelnou proměnou. (Foto TV Nova)

Dva týdny po sobě kraluje show Tvoje tvář má známý hlas. Teď ale Hanku Holišovou (40) čeká těžký úkol. Na ruletě hvězd si totiž vytočila zpěvačku Lucii Bílou (55), kterou všichni notoricky znají. Herečce sice dělala problémy, ale vypadala u toho neuvěřitelně sexy.

Naštěstí na to na pódiu nebyla sama a celou přípravu absolvovala s Robertem Urbanem (34), který si Tváří prošel v roce 2019. Jejich úkolem bylo předvést 28 let starý hit Láska šialená, který v originále nazpívala Zlatá slavice s Pavolem Haberou (59). „Samozřejmě je velmi náročné napodobit dva takové velikány, které miluje český i slovenský národ,“ prohlásila před vystoupením Holišová.

Charitativní videoklip Tvoje tvář má známý hlas: Pomozte lékařům a sestřičkám!

Video se připravuje ...

Po týdnu drilování zpěvu a choreografie ale vtipkovala: „Upřímně, radši bych dělala Haberu. Nešlo by to ještě změnit?“ Záležet si na ní dali i kostyméři. Z výtahu totiž v neděli večer vyjde jako žena vamp v sexy kožené bundičce, v tričku nad pupík a kozačkách nad kolena. „Fakt to nebyla sranda. Uvidíme, jestli se paní Bílá ozve, jestli bude bitka nebo nebude,“ říkala skromně Hanka a Robert Urban ji doplnil: „Mně se možná ozve Palo, protože mi spadlo trsátko.“ Jejich výkon sledujte v neděli 2. května na Nově od 20.20 hod.

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.