»Vysmátá« Lucie Bílá odkryla karty: Všechno byla přetvářka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

»Vysmátá« Lucie Bílá odkryla karty: Všechno byla přetvářka?

lLucie Bílá
lLucie Bílá (Pavel Machan)

Polem působnosti zpěvačky už dávno není jen zpěv. Lucie Bílá (54) prokázala velkou odvahu, když v době, kdy všechna divadla pomalu krachují, ona jedno zrekonstruovala a udržuje v chodu. Do toho dala dohromady i restauraci, napsala knihu, zavedla kamenný a internetový obchod. Bez vrásek na čele to ale podle magazínu Sedmička rozhodně není.

„Nejsem člověk, který by zůstal sedět a čekal, co bude. V žádném případě. Kdo zůstane, zamrzne. Jako ve sněhu. Já jsem připravená. Štěstí přeje připraveným, takže mám nádherně zrekonstruované divadlo a už teď tam zkouší třeba pan Nárožný. Plánujeme veliké věci se Simonkou Stašovou nebo Dagmar Havlovou, a i když teď vypadám jako blázen, věřte mi, že vím, co dělám,“ svěřila se v rozhovoru pro Radiožurnál.

Lucie Bílá s partnerem Radkem Filipim v silvestrovských 7 pádech Honzy Dědka: Pravda o jejich vztahu!

Video se připravuje ...

Jenže to taky znamená, že se musí starat, protože na Lucii závisí existence řady jejích zaměstnanců. „V kulturním domě mám kancelář, kde je osm pracovních míst. Normálně manufaktura. Vydělávala jsem tím na výplatu celému svému týmu, protože mám obrovský tým a všichni jsou na tom opravdu závislí. Když nezpívám a nemůžu zpívat, používala jsem ruce,“ vysvětlila a dodala, že se už pořád od ucha k uchu rozhodně nesměje.

„Nejsem tak rozchechtaná, jak se zdá, akorát se znám, držím emoce za zuby. Ze své zkušenosti vím, že když to pustím a nedržím to, potom to nezastavím, to se prostě rozjede. To znamená, že mám vypnutou emoční rovinu a jedu tu pragmatickou,“ odkryla Lucie Bílá svůj momentální postup, aby to na ní všechno nedolehlo v plné tíži. „Není to jednoduché a naivně si lidé myslí, že jsem v pohodě, že si můžu přestat dovolit pracovat. To si nemůžu dovolit. Naopak musím ještě víc přidat. Prodala bych i židli, na níž sedím, pokud by to bylo potřeba, pro lidi, kteří jsou na mně závislí,“ vylíčila své starosti na rozhlasové stanici.

Lucie Bílá po vyléčení z covidu-19: Každému přeju, aby to prožil jako já

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.