Miluše Bittnerová šokuje: TOLIK ZA SVATBU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miluše Bittnerová šokuje: TOLIK ZA SVATBU?!

Miluše Bittnerová
Miluše Bittnerová (CNC_Dana Kolářová)

Svou svatbu strávila na vozíku a jako termín vybrala pár dní před plánovaným porodem. Herečka Miluše Bittnerová (43) zavzpomínala na svůj svatební den a posteskla si, že se pro miminko rozhodla až po čtyřicítce.

„Svatba byla monumentální a pompézní. Všichni čtyři, kdo jsme tam byli, na ni budeme vzpomínat. Bylo to dva dny před plánovaným porodem,“ prozradila v talk show 7 pádů Honzy Dědka. Jak ke svatbě vlastně došlo? Velká romantická gesta se sice nekonala, ale na kouzlu to neubralo.  „Měli jsme už všechno připraveno, postýlka smontovaná, už jsme nevěděli, co dělat. Tak jsme si řekli, že zajedeme do Mělníka a tam se vezmeme,“ vzpomíná herečka.

Že šlo o velice spontánní rozhodnutí, potvrzuje fakt, že bylo na poslední chvíli náročné sehnat i svědky. Jejich volba vás možná překvapí: „Renda vzal svoji bývalou přítelkyni, aby mu šla za svědka. Já jsem volala svému bývalému manželovi, ale ten se na mě vykašlal, že je v práci, tak jsem zavolala svojí kamarádce,“ cituje herečku web iDnes.cz. Svatba nakonec proběhla bez prstýnků, zato byla nevěsta na invalidním vozíku. A hostina? Ta byla ve velkém stylu! „Měli jsme ale excelentní oběd, na pumpě jsme si dali husičku se zelím a knedlíkem. A abyste věděli, svatba se dá udělat za 3 200 korun,“ pochlubila se herečka překvapenému moderátorovi.

Miluše Bittnerová: Proč si protrpěla těhotenství a jak vypadala a kolik stála její svatba?

Video se připravuje ...

Pár dní nato porodila svou dceru Alžbětku. Těhotenství ale pro ni nebylo vůbec jednoduché. „Zkusila jsem si, jaké to je na invalidním vozíku. A zjistila jsem díky tomu, že po Praze se nikam nedostanete,“ přiznala herečka, která na těhotenství sice nevzpomíná v nejlepším, mateřskou si na druhou stranu moc užívá. Přesto jedné věci lituje: „Teď můžu říct, že je mi líto, že jsem neměla dítě dřív, možná bych jich měla víc,“ dodala herečka.

Miluše Bittnerová: Po porodu bych potřebovala totální rekonstrukci těla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
8. 5. 2021 • 09:41

Teď chce tzv. mládí­....po­chopi­telně mít dítě po 40 cítce má mnohem větší dopady než v mládí. Dříve jí byla kariéra přednější její bývalý muž byl přírodní typ lesák a tak to prostě nerozdýchali.
Teď podstupuje plastické operace aby "omládla" ale mozek ví své

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.