Borhyová se konečně rozhoupala: TAK VYPADÁ LÁSKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Borhyová se konečně rozhoupala: TAK VYPADÁ LÁSKA

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová (Foto Instagram)

Slavná moderátorka a tvář televizní stanice Nova Lucie Borhyová (42) už své štěstí neskrývá! S fanoušky se na sociální síti pochlubila snímkem, kterým mnohé mile překvapila. Co Lucie zveřejnila?

Konečně ho ukázala! Alespoň trochu. Lucie Borhyová (42) randí s podnikatelem Michalem Smečkou (32) již od roku 2017, společně však byli spatřeni jen párkrát. Nový vztah si slavná moderátorka střeží, a tak fanoušky velmi překvapila, když sdílela snímek se svým milovaným partnerem. Sice jim na něm není vidět do obličeje, ale to se v dnešní době covidové cení! Lucie alespoň ukázala, že ona i její láska dodržují nařízení vlády a respirátor nesundají ani na “selfíčko“.

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme... Video zde:

Video se připravuje ...

Borhyová díky Smečkovi vypadá dlouhou dobu velmi šťastně a je znát, že jí to s podnikatelem klape. I proto se fanynky Lucie často ptají, zda nepřibude do rodiny další miminko. Moderátorka nový přírůstek sice nezavrhla, ale dodala, že na miminku zatím s Michalem nepracuje.

Slunečná opravdu skončí, víme kdy! A Borhyová konečně ukázala partnera

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.