Bílá »našlápla« fanoušky: Co jí mají za zlé? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bílá »našlápla« fanoušky: Co jí mají za zlé?

Simona Stašová a Lucie Bílá
Simona Stašová a Lucie Bílá (reprofoto FTV Prima)

Zlatá slavice přiznala otevřeně na sociální síti, že i ona se musela popasovat s koronavirem. Sama nemoc označila za „blbou chřipku“. A nevypadala, že by jí nemoc nějak znepokojovala. V neděli ukončila karanténu, v pondělí už vyrazila mezi lidi. Právě to mnozí její příznivci vnímali jako problém!

Spěchala totiž na slavnostní otevření vlastního divadla. Jenže jaksi nedoplnila svůj elegantní outfit rouškou. Právě to se ale i jejím jindy tak totálně oddaným fanouškům nelíbilo. „Z karantény rovnou na takovou akci? Neměla byste se věnovat jiné činnosti, třeba trasování? A kde jsou roušky?“ zaznívalo v komentářích často. „Pozitivní test jsem měla před 13 dny... Dodržela jsem všechna pravidla a věřte mi, že bych nikdy nešla mezi lidi, kdybych měla sebemenší podezření, že bych je mohla ohrozit,“ dušovala se ale pod palbou kritiky Lucie Bílá.

Ústřední písnička filmu Můj příběh: Lucie Bílá ji nazpívala zadarmo!

Video se připravuje ...

Bílá, Kerndl a Bubílková zahájili Vánoční jarmark Blesku! Lítaly vtipy a hity!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.