Kopřivová rozjela byznys s rouškami: Dopadne jako Slováková? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kopřivová rozjela byznys s rouškami: Dopadne jako Slováková?

Veronika Kopřivová
Veronika Kopřivová (Tonda Tran)

Šití roušek semklo české celebrity. Zatímco některé známé osobnosti roušky rozdávají zadarmo, jiné si za ně nechávají zaplatit. Po vzoru Nely Slovákové (30) se roušky rozhodla prodávat i Veronika Kopřivová (29).

Lucie Bílá, Dagmar Havlová, Iva Janžurová a další se rozhodly podat pomocnou ruku a usedly za šicí stroje. Zatímco někteří šijí roušky zadarmo, jiní na strachu z koronaviru vydělávají.

Nela Slováková se kvůli prodeji roušek stala terčem kritiky na sociální síti. Roušku prodává za 289 korun.  Aby to samé nemusela řešit bývalá partnerka Jaromíra Jágra , rozhodla se Kopřivová po spuštění prodeje vysvětlit, jak je to se ziskem v jejím e-shopu.

"Roušku prodávám za 123 korun bez DPH. Polovinu roušek, co jsme zatím ušili, jsem rozdala zadarmo, ale mně je už nikdo zadarmo nedal. Já za ně zaplatila. Roušky, co darujeme, financuji z marže prodaných roušek. Těch pár korun, co zbyde, jde na další výdaje, co jsou s tím spojené, a to jsou hlavně výplaty brigádnic, které balíčkují roušky celé dny a vyřizují vaše zprávy, maily a telefony od rána do večera. Můj čas a práci kolem roušek financuji ze svého," řekla dle webu Super.cz Kopřivová.

"Práci jsem odsunula na druhou kolej, takže krom dobrého pocitu z toho mám... Vlastně mám čokoládky a dárečky od zákaznic. Nádherný, naplněný pocit, když předávám zdarma vděčným sestrám roušky a dostávám vděčné zprávy zákaznic za to, co dělám," svěřila se Kopřivová.

Zda budou Kopřivové její slova fanoušci věřit, těžko říct. Samotná Slováková se brání tím, že sama musela investovat své peníze do výroby a roušky zdarma rozdává do nemocnic. Ani to jí ale obraz u fanoušků nevylepšilo a nespokojení zákazníci jí vymysleli nelichotivou přezdívku - Hrabonela Hlena Lichvářová.

Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
7. 4. 2020 • 15:12

Nechápem, prečo má byť terčom kritiky niekto, kto "prodáva rouška". Len za to, že ich všetky "nedaruje". Kde sme - v nebíčku, kde netreba za nič už platiť ? Nejako som si nevšimla, že by tu bolo paradise. Z niečoho musia žiť šičky aj ich šéf. V i-shopoch sa rúška veselo predávali - nik shopy za to nekritizuje.. Je to vec dotyčných, čo chcú robiť s výrobkami. Ak majú potrebu robiť dobré skutky darovaním - pekné. Ak ale nechcú mať z výroby rúšok finančnú stratu a rozhodnú sa aj predávať - pochopiteľné..

Inka
7. 4. 2020 • 06:46

.... zapomněla se vyjádřit, komu a kterým konkrétním zdravotním sestřičkám ZDARMA roušky daruje !?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.