Iva Janžurová je po pauze na roztrhání: Odmítla roli v seriálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iva Janžurová je po pauze na roztrhání: Odmítla roli v seriálu!

Herečka Iva Janžurová
Herečka Iva Janžurová (Instagram: Talkshow Marta)

Nucený odpočinek při karanténě jí nešel k duhu. Iva Janžurová (79) potřebuje stále něco dělat, odpočívat se ještě nenaučila. Na chalupě, kam se uchýlila, psala novou hru a opakovala si texty. Nyní se vše uvolnilo a herečka dostala nabídku na seriál. „Bylo to náročné, šestnáct dní v měsíci natáčení. Musela jsem s díky odmítnout,“ prozradila Iva.

Vrací se v rámci Hvězdného léta na pódium Divadla Kalich, na letní scénu pod žižkovskou věž. S Janou Paulovou (65) se po čtyřech měsících, co se neviděly, chytly za ruce a skandovaly: „My se těšíme, snad to umíme.“ A na podzim se herečka vrátí k Audienci u královny a dalším hrám v Národním divadle. Kam by do toho všeho vmáčkla ještě seriál?

Janžurová si Lva neodnesla: Místo sebe litovala dceru!

Video se připravuje ...

Televize Prima o projektu mlží, nechce dopředu nic prozrazovat. Ale podle informací deníku Aha! jde o nové pojetí už na obrazovce dobře zavedeného Modrého kódu. Tvůrci chtějí v další sérii vsadit více na vztahy mezi hrdiny než na zdravotní problémy a zranění. Ivušku chtěli do rodiny hlavní postavy jako svéráznou babičku. „Role byla lákavá, ale nemůžu si to časově dovolit,“ vysvětlila Janžurová. Jde o náročný projekt. Na place by ji rok před osmdesátkou čekalo 12 až 14 hodin natáčení denně. Naposledy se herečka nechala zlákat do seriálu Ohnivý kuře na TV Prima.

Na video s Ivou Janžurovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.