Tichá bolest Janžurové: Viděla sekretářku, jak… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tichá bolest Janžurové: Viděla sekretářku, jak…

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Foto Aha! – Jakub Poláček, archiv ND)

Jsou zvyklí na vyprodaná hlediště, ale někdy se jim stane, že hrají pro poloprázdný sál! Zkušenost s tím má i legenda českého fi lmu a divadla Iva Janžurová (78).

Stalo se mi to ve Stavovském divadle několikrát, že jsem viděla, jak naše sekretářka vypisuje volné vstupenky. Občas se to prostě přihodí. S tím musíme počítat,“ svěřila Iva. Tahle situace ale nikdy nenastala u jejího představení Audience u královny, které je beznadějně vyprodané i na rok dopředu. Divadlo dokonce na tuto hru prodává také lístky na stání. Příští rok bude Janžurové 80 let a herečka je v neustálém pracovním zápřahu. Vypnout ale odmítá! „Proč si neudělám víc volna? Protože pořád nevím, jestli ty volné dny mají větší smysl než moje práce,“ prohlásila před několika dny v Českém rozhlase.

„Dospěla jsem k současnému šťastnému pocitu radosti z toho, že mám pořád plná hlediště. Když se snažíte dělat divadlo pravdivě, vznikají opravdu životodárné kontakty," dodala Janžurová.

Janžurová si Lva neodnesla: Místo sebe litovala dceru!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5412116
12. 3. 2020 • 19:59

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.