Iva Janžurová: Proč odmítla Sestřičky, ale Poldu vzala? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iva Janžurová: Proč odmítla Sestřičky, ale Poldu vzala?

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Foto Aha! – David Malík)

Roli babičky v seriálu Sestřičky odmítla, ale na Poldu kývla. Iva Janžurová (79) se spolu s kolegyní Jaroslavou Pokornou (74) coby sestry Hana a Marta objeví v neděli jako dvě zvídavé babči. Pomohou vyšetřovatelům v podání Davida Matáska (57) a Vladimíra Polívky (31) najít vraha.

Když dostala v létě nabídku na natáčení seriálu Sestřičky, s díky odmítla. „Bylo to náročné, šestnáct dní v měsíci natáčení,“ prozradila herečka, pro kterou natáčení Poldy nebylo nijak časově náročně. Objeví se tam totiž jen v epizodní roli. Syna Bolka Polívky (71) Iva naprosto okouzlila. „Jsem strašně rád, že jsem se s dámami mohl potkat. Obě jsou velice roztomilé. David se s paní Janžurovou pochopitelně zná z divadla daleko lépe než já, proto jsem byl za tu příležitost vděčný,“ svěřil Vladimír.

Jeho si taky obě herečky na rozdíl právě od Matáska v seriálu velice oblíbily. Pozvaly si ho i domů. Oprsklého Davida ne, toho dokonce vzaly koštětem po hlavě. „Iva s Jarynou jsou báječný tandem, škoda, že hrají jen v jednom dílu,“ posteskl si přes všechny ústrky Matásek. „Představují starší dámy a takoví lidé, jak známo, více sledují dění kolem sebe. Bylo potěšením si s nimi zahrát,“ vysekl herečkám poklonu.

Iva Janžurová: Kolegyním vždycky nadržuju!

Video se připravuje ...

Orozovič toho litoval

Igor Orozovič, který ve čtvrté řadě ze seriálu Polda vystoupil, litoval. Iva mu v Národním, kde spolu léta působí, o všem řekla. „My spolu hrajeme na plátně nejslavnější scénku Včera, dnes a zítra v Cabaretu Calembour. Až to bude možná, přijďte se podívat,“ zve diváky Igor.

Iva Janžurová na zahájení Febiofestu: Před filmem o Gottovi utekla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.