Herečka Klára Cibulková: ORDINACI VYMĚNILA ZA SESTŘIČKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Herečka Klára Cibulková: ORDINACI VYMĚNILA ZA SESTŘIČKY

Klára Cibulková v Ordinaci v růžové zahradě 2
Klára Cibulková v Ordinaci v růžové zahradě 2 (Foto: Monika Navrátilová a TV Nova)

Aktuálně je to jeden z mála příjmů, který Kláře Cibulkové (45) zůstal. V seriálu Sestřičky Modrý kód se teď ale musela vypořádat s pikantním scénářem. Řešit musela »zlomený« penis jako pracovní úraz gigola.

Na vlastní žádost odešla z konkurenčního seriálu, který natáčela 5 let. Fatální konec v Ordinaci v růžové zahradě, tedy smrt pro svou postavu Andreu chtěla, protože prý potřebovala zvolnit. Věnovat se rodině, divadlu a vystoupit ze škatulky seriálové herečky. Po dvou letech se nicméně Cibulková začala objevovat u konkurence. Na Primě hraje v Sestřičkách právničku Zuzanu Kratochvílovou.

Scéna s Gondíkovou

„Vůbec nevím, co já, křehká blondýna, vyzařuju, že mě už poněkolikáté oslovují do rolí takhle rázných ženských. Zuzana si s chlapy nedělá těžkou hlavu, je neskutečně cynická a ironická. Nechci říct, že je to vyloženě kráva, i když...“ směje se Cibulková.

Cibulková o seriálu Sestřičky: Pikantní scénář? Žádný problém!

Video se připravuje ...

Natočit scénu, ve které Adéle Gondíkové (47) objasňuje klientův problém – »zlomený« penis jako pracovní úraz gigola – ale nebylo snadné. „Několikrát jsme se při zkoušce odpadly, ale na ostrou jsme se namotivovaly a prostě to daly,“ vzpomíná na vtipnou scénku Cibulková, pro kterou je natáčení Sestřiček v téhle době jedním z mála příjmů. Po zavření divadel se jí teď každá koruna obzvlášť hodí. „Zkouším ještě dvě divadelní představení, ale nikdo neví, kdy je budeme moct odehrát,“ dodává.

Kláru Cibulkovou uvidíte v Sestřičkách dnes ve 20.15 na Primě!

Konec v kamenické nemocnici

Rozloučit se s pravidelným přijmem nebylo jen tak. „To rozhodnutí nepřišlo ze dne na den, zabývala jsem se tím skoro dva roky,“ řekla herečka, která se objevila také v Kriminálce Anděl. Udělala ho prý hlavně kvůli dětem. „Často se ptaly, kdy budu doma, kdy spolu konečně budeme všichni čtyři,“ svěřila se Klára, která má s manželem, rovněž hercem, Tomášem Pavelkou (47) synka Matyáše a dceru Magdalénu. Nakonec proto přemluvila scenáristy, aby ji nechali z Ordinace zmizet. Její postava dlouhodobě trpěla spinoceleberální ataxií, což je nevyléčitelná nemoc, umírání je ale pomalé. Nakonec se jí ale osudným stalo něco jiného a okolnosti její smrti byly dramatické. Střílelo se při nich a Andrea se projevila jako hrdinka.

Gabriela Koukalová v seriálu Sestřičky: Ošklivý pád bez dublérky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.