Herec Gránský: Od propadáku k lámání srdcí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Gránský: Od propadáku k lámání srdcí

David Gránský
David Gránský (Aha! Dana Kolářová)

Patří k těm >>šťastlivcům<<, kterých se covid pracovně nedotkl. Naopak o práci momentálně herec a moderátor David Gránský (28) nemá nouzi.

Ačkoli televizní show Zlatá maska, které byl David součástí, u diváků nebodovala, pracuje na několika dalších primáckých projektech. To, že Maska neměla takový úspěch, však herce mrzí. „Mě to bavilo moc. Nejen to účinkování, ale i koukat se na to jako divák. Možná je to tím, že se neznáme navzájem, Slováci neznají naše české osobnosti, Češi neznají slovenské osobnosti. To byl možná kámen úrazu,“ svěřil se herec webu Super.cz.

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video se připravuje ...

Nyní je jeho hereckou prioritou především seriál Sestřičky, kde motá hlavu nejedné herecké kolegyni. „Moje postava Maty je momentálně s Patricií Pagáčovou neboli Laurou, ale uvidíme, jak dlouho to bude trvat, protože se nám tu objevila nová sestřička Natálie Halouzková alias Katka. Uvidíme, jestli trochu nezamíchá kartami, já myslím, že jo,“ prozradil Gránský.

Ani budoucnosti se herec nemusí obávat. Třebaže se aktuálně vše odvíjí od koronavirové situace, na programu začíná být show Česko Slovensko má talent, kterou měl David možnost posledních pár let moderovat.

Žhavé Sestřičky: Milostné scény Novákové i sexy zrzky Halouzkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
17. 11. 2020 • 18:40

Nevím koho z bulváru zná, ale na to, že neumí vůbec nic je to velmi protěžovaný pán. Zcela bez talentu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.